Erfaren .NET udvikler

Til IDAs IT-afdeling søges en erfaren .NET udvikler, som skal udvikle løsninger både til interne applikationer og til IDAs brugervendte digitale platforme.

Du bliver en del af IDAs udviklingsafdeling, der leverer ydelser og løsninger til hele organisationen og løbende forbedrer de digitale tilbud, vi stiller til rådighed for vores brugere og medlemmer, i samarbejde med andre afdelinger og eksterne leverandører.

Du vil indgå som et vigtigt element i et etableret team af ca. 10 dygtige udviklere, som sammen har ansvaret for at levere velfungerende og moderne digitale løsninger i et agilt miljø, hvor du har stor indflydelse på, hvordan du sammen med teamet kommer hurtigt i produktion med de bedste løsninger. Du får hurtig feedback fra brugere og forretning i et setup, hvor alle arbejder tæt sammen, og du deltager aktivt i både specificering, udvikling, test og udrulning.

Du kan være autodidakt udlært og en dygtig koder eller være uddannet civilingeniør og være topmotiveret for at arbejde videre med kodning; det vigtigste for os er, at du er en dygtig håndværker inden for dit fag.

Vi tilbyder
Et inkluderende og lærerigt miljø med kollegaer på et højt fagligt niveau, hvor vi prioriterer at have det godt og sjovt med hinanden, samtidig med at vi sætter vores faglighed højt og tager et stort ansvar for de løsninger, vi laver. Vi har frie rammer, og du vil indgå i og få indflydelse på alle de processer, der indgår i software udvikling, lige fra planlægning til release.

Vi anser det for selvfølgeligt, at arbejds- og familieliv skal kunne balancere, og du kan derfor sædvanligvis forvente en arbejdsuge på 37 timer i en ordning, vi kalder ”fri af tid og sted”.

Vi bor i et moderne hus på Havnefronten i København, lige ved Hovedbanegården. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer, meget fordelagtige vilkår med moderne it-udstyr og rig mulighed for hjemmearbejde.

Vi forventer af dig
Du skal kunne indgå i teams med en positiv attitude og være motiveret for at levere kvalitetstunge løsninger, hvor du selv har medansvar for at udtænke en teknisk implementering som sikrer, at slutbrugerens behov bliver tilgodeset, i samarbejde med dine kollegaer.

Du skal som en naturlig del af dit arbejde kunne indgå i dialog med både forretning og driftsafdeling, hvor du som et kendt ansigt i forretningen aktivt er med til at sikre, at udviklingsaktiviteter bliver planlagt og udført, og hvor du ofte selv vil føre leverancen helt til dørs.

Du har som minimum 5 års kodeerfaring i C#, ASP.NET, WCF, frontend webteknologier, fx React, og gerne erfaring med Umbraco eller andre lignende content management systemer.  Vi arbejder med git, continuous integration, MVC, dependency injection og service bus i dagligdagen og regner med, at det ikke er fremmed for dig. Vi sætter en ære i at følge med teknologien og holder os opdaterede og nysgerrige både på viden og de løsninger vi implementerer.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Development Manager Marc Stein på telefon 26 84 90 98 eller mac@ida.dk. Henvendelser uden for arbejdstid er også velkomne til en samtale om opgaver og rammer, inden du eventuelt søger stillingen.

Ansøgning og CV sendes mærket ”Erfaren udvikler” til hr-stillinger@ida.dk senest torsdag 6. juli 2017.

Ansættelsessamtaler holdes i uge 28.

Ingeniørforeningen, IDA er en moderne interesseorganisation og fagforening for tekniske og naturvidenskabelige akademikere. IDA har mere end 105.000 medlemmer og varetager både ansattes, lederes og selvstændiges interesser inden for løn og ansættelse, arbejdsmarked, erhvervspolitik, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.