Få eller giv 3 måneders gratis medlemskab af IDA

Glæd en god kollega eller dig selv med 3 måneders gratis medlemskab af IDA. Vi hjælper med alt fra rådgivning om dit arbejdsliv og løn til at styrke din viden med masser af spændende arrangementer og netværk.

De 3 måneders gratis medlemskab gælder:

 • Alle færdiguddannede med en videregående uddannelse af minimum 3 års varighed inden for it, teknik eller naturvidenskab; fx ingeniører, cand.scient.er og it-uddannede.
 • Alle med en mindst 3 årig universitær bacheloruddannelse (som ikke er ingeniør eller naturvidenskabelig), når du arbejder med teknologi på højt niveau, kan søge om medlemskab her.

Du må dog ikke have været medlem af IDA de sidste 24 måneder, hvis du ønsker at prøve IDA gratis i 3 måneder. Læs mere hvis du er tvivl om du kan blive medlem af IDA.

Husk du både kan melde dig selv ind og glæde en anden med et IDA-medlemskab.

Meld dig ind som ingeniør eller naturvidenskabeligt uddannet.

Økonomisk oplever mange IDA-medlemmer, at alene forsikringer i IDA Forsikring er så meget billigere end andre steder at IDA kontingentet er tjent hjem. Økonomien ser kun endnu bedre ud, hvis man også bruger bankfordele og rabataftaler samt regner på værdien af IDAs rådgivning, netværk, arrangementer, Ingeniøren og meget mere. Du kan læse mere om alle IDAs medlemsfordele. Hvis du melder dig ind nu, får du straks adgang til de mange fordele.

Vil du melde en ind, som du kender?
Du skal sende linket ida.dk/gavemedlemskab til det nye medlem, som selv melder sig ind. I indmeldelsen skal vedkommende skrive dit navn og e-mail ind under fanebladet 'Samtykke'. Fortsætter det nye medlem som IDA-medlem efter de 3 måneder, sender vi dig et gavekort på 200 kroner til sendentanke.dk, når det nye medlems første kontingentbetaling er modtaget.

Hvis du er studerende, er et studiemedlemskab af IDA gratis for det første studieår. Gavemedlemskabet med 3 måneders gratis medlemskab gælder således ikke studerende. Læs mere om alle dine fordele som studerende i IDA.

Velkommen til - og brug vores indmeldelsesblanket.

 • Betingelser for 3 måneders gratis gavemedlemskab

  Dit medlemskab er gratis i måneden for IDAs registrering af dit medlemskab samt de 3 følgende måneder.

  Dit gratis medlemskab overgår automatisk til ordinært kontingent efter de 3 måneders gratis medlemskab, og IDA sørger for at minde dig om, hvornår det gratis medlemskab udløber.

  Du kan melde dig ud af IDA igen indtil sidste dag i din gratis medlemsperiode, og derved har medlemskabet naturligvis ikke kostet dig en krone. Bemærk, at du ikke igen kan tilmelde dig en gratis medlemsperiode.

  Du melder dig ud ved at udfylde vores udmeldelses-formular.

  Du har adgang til alle IDAs medlemsydelser i din gratis medlemsperiode, herunder juridisk rådgivning – dog fører vi ikke sager for dig i perioden.

 • Studiemedlem - indmeldelse

  Tilmeld dig IDAs studiemedlemskab via den elektroniske indmeldelsesblanket.