Job i IDA

IDA er arbejdsplads med ca. 160 medarbejdere. De fleste arbejder med Ingeniørhuset i København som omdrejningspunkt. Der et mindre antal arbejdspladser i Aarhus, Aalborg og Odense.

Ledige stillinger

 

IDA har pt. ingen ledige stillinger.

 

IDA som arbejdsplads

Hvem er vi?

Vi er ca. 160 medarbejdere i IDA. Vi yder kompetent rådgivning og sparring og sikrer de bedste vilkår på arbejdsmarkedet for vores 100.000 medlemmer. Inden for netværksområdet arbejder vi med servicering og udvikling af IDAs fagtekniske selskaber og udvalg, herunder netværksmøder, sociale og kulturelle arrangementer, fagtekniske kurser, personligt udviklende kurser og konferencer.

Fleksibilitet

Servicering og rådgivning af vores medlemmer er omdrejningspunktet i en travl hverdag, og det kræver dygtige og kompetente medarbejdere. Derfor skal vi være både fleksible og mobile.

I de fleste job i IDA har du fleksibilitet til at planlægge den daglige arbejdstid, både hvad angår tid og sted. Vi arbejder i storrumskontorer med mulighed for fordybelse i stillerum.

Udvikling

Medarbejdere og chefer aftaler løbende kompetenceudvikling, som både tilgodeser den enkelte afdelings arbejdsopgaver, mål og strategier og medarbejderens udviklingsbehov. Formået er, at medarbejderens værdi på arbejdsmarkedet kan bevares – og helst øges – under ansættelsen i IDA.

Kompetenceudviklingen planlægges individuelt og fleksibelt, og vi lægger stor vægt på, at udviklingen sker gennem:

  • Uddannelse og læring på jobbet gennem deltagelse i projekter, netværk, samarbejde med andre kolleger på tværs af organisationen, nye opgaver og intern rokering.
  • Uddannelse og læring gennem interne og eksterne kurser.

Vores ønske er, at samspillet mellem målrettet kompetenceudvikling og udfordrende opgaver er med til at udvikle medarbejderne, så de mærker, at de vokser med opgaverne og det ansvar, der følger med.

Uopfordrede ansøgninger

Har du lyst til at arbejde i IDA - og har vi ikke lige en ledig stilling, der matcher din profil - så send en uopfordret ansøgning med cv til os på hr-stillinger@ida.dk.

Vi læser alle ansøgninger igennem. Hvis din ansøgning er relevant for et område, hvor vi inden for en kort tidshorisont ved, at vi kan få brug for din kompetenceprofil, kontakter vi dig.