Student med flair for marketing og kommunikation

Har du flair for marketing og kommunikation, og er du i gang med en kommerciel, videregående uddannelse? Så er du måske den studentermedarbejder, IDA søger til området Ledelse, karriere og kompetence.

Hvad kan du forvente?

Du vil blive en del af en stærk afdeling med høj professionel faglighed i en afslappet atmosfære med den bedste havudsigt i København. Afdelingen arbejder målrettet med at styrke IDAs medlemmer på arbejdsmarkedet – primært i forhold til deres egen karriereudvikling og deres kompetenceudvikling.

Som student kommer du til at arbejde tæt sammen med erfarne og fagligt inspirerende karriererådgivere, som skal have hjælp til at oversætte deres faglige budskaber om emner som mentorordning, karrierekurser, outplacement, online CV-guide og meget mere til IDAs mere end 105.000 medlemmer. Du vil blive tilknyttet en faglig markedsføringsansvarlig, som hjælper dig i opgaveløsningen i forhold til metoder for markedsføring, vinkling af budskaber og prioritering af dine opgaver. Vi skal bruge en student ca. 3 dage om ugen.

Hvad kommer du til at lave?

Som student i Ledelse, karriere og kompetence vil dine opgaver bl.a. være:

  • Formidling af fagligt indhold til hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier – kort sagt hele paletten af hovedsageligt online medier
  • Afkode data – hvordan agerer medlemmerne, og hvordan understøtter afdelingen bedst muligt det?
  • Give kommunikationsfaglig sparring til karriererådgiverne
  • Udarbejde og eksekvere på markedsføringsplaner for de enkelte karriererådgivningsprodukter

 Hvem er du?

Du ved, hvordan man skruer en tekst til hjemmesider sammen, så den er SEO-optimeret og læsevenlig. Du kan skrive et nyhedsbrev, så medlemmerne læser det og på baggrund heraf bruger vores ydelser. Har du i forvejen kendskab til systemer som CRM, CMS og Apsis, er det er stor fordel. Ellers lærer vi dig at bruge det, for det vil være fundamentet for alt dit arbejde. Du har minimum 2 år tilbage af din uddannelse i markedsføring eller kommunikation. Dit potentiale er dog vigtigere end din uddannelsesbaggrund.

Du arbejder analytisk og struktureret, og du er en dygtig formidler i skrift og tale. Du kan derudover lide at jonglere med mange bolde i luften.

Hvem er vi?

Vi er Ledelse, karriere og kompetence – det nyeste område i IDA. Så vi er under opbygning og tingene går stærkt. Vi har det sjovt, når vi er på arbejde og sparrer ofte fagligt med hinanden. Området er delt i 2 afdelinger: ”Karriere” og ”Ledelse og Kompetence”. Du bliver tilknyttet Ledelse og Kompetence, men skal understøtte arbejdet i Karriere. Vi sidder både i København og i Aarhus. Denne stilling er placeret i København.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Mette Olesen meo@ida.dk.

Vil du være student hos os?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV til hr-stillinger@ida.dk mærket ”Student til marketing og kommunikation” senest 24. marts 2017.

Vi holder samtaler 29. marts og ønsker stillingen besat pr. 1. maj 2017.
 

IDA er en moderne interesseorganisation og fagforening for tekniske og naturvidenskabelige akademikere. IDA har over 105.000 medlemmer og varetager både ansattes, lederes og selvstændiges interesser inden for løn og ansættelse, arbejdsmarked, erhvervspolitik, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.