Student til it-support ved webinarer

Til Ingeniørforeningen, IDAs arbejde med webinarer søger vi en studerende, der kan være it-support ved vores webinarer. Vi bruger InterCall’s webinarsystem, som du skal være i stand til at betjene efter en kort oplæring

IDA holder selv egne webinarer, primært fra vores eget professionelt udstyrede TV-studie på Kalvebod Brygge. Men derudover lejer vi i stigende omfang TV-studie og webinarsystem ud til eksterne kunder, der ønsker at sende egne webinarer. Her skal du primært bidrage.

I forhold til eksterne kunder skal du assistere med:

 • At deres webinarer bliver oprettet i InterCall-systemet med kundens eget grafiske udtryk.
 • At få oprettet særlige profilsider samt tilmeldingssider i webinarsystemet, og, i de tilfælde hvor tilmeldingerne sker fra kundens eget mødesystem, at de tilmeldte bliver samlet i en CSV-fil og overflyttet til InterCall-systemet.
 • At oprette profiler for oplægsholdere og studieværter, der skal deltage i webinarerne og servicere med at uploade deres pp-præsentationer, redigere i disse etc.
 • At generere automails til tilmeldte, eksportere/downloade afholdte webinarer fra webinarsystem til andre platforme m.m.
 • At lave redigeringer af simple webfilm og Skype-interviews, der skal vises under webinarerne.
 • At være support før og under afviklingen af webinarer – både i forhold til deltagerne i TV-studiet samt i forhold til seere, der undervejs måtte opleve problemer med at komme på.

Ud over din support ved eksterne webinarer vil du også i et vist omfang blive brugt i forbindelse med IDAs egne webinarer. Dit ugentlige timetal vil som udgangspunkt ligge på min. ca. 6-8 timer, men med store udsving, så vi forventer derfor en stor fleksibilitet fra din side, og der kan med tiden blive tale om flere timer. Du vil personalemæssigt være forankret i IDAs afdeling for Teknologi & Netværk. I det omfang der i perioder ikke er nok webinar-opgaver, vil du skulle deltage i løsningen af andre opgaver i IDA. I forhold til webinarerne vil du arbejde tæt sammen med en ekstern konsulent, der har den daglige kundekontakt på vegne af IDA, ligesom betjeningen af TV-studiet også varetages af et eksternt firma.

Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med en relevant videregående uddannelse ift. de beskrevne arbejdsopgaver.
 • Er stærk og ferm til at betjene it-systemer, også når det ind imellem går hurtigt.
 • Kan lave redigeringer af simple webfilm og Skype-interview og brugererfaring til relevante programmer for dette.
 • Har en god grafisk forståelse og kunnen.
 • Er skrap til Excel og PowerPoint.
 • Er servicemindet, imødekommende og venlig i din omgang med kunder og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder
En spændende dagligdag i IDA. Vi har en travl hverdag præget af stort engagement, en uformel omgangstone og højt humør. Ingeniørhuset ligger på Kalvebod Brygge nær Københavns Hovedbanegård med en fantastisk udsigt over havnen. Der er gratis kaffe og mulighed for at købe frokost fra IDA Mødecenters gode køkken.

Løn og arbejdstid
Stillingen er på 6-8 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible ift. eksamener m.m. Timelønnen er 130,- kr. Tiltrædelse snarest muligt.

Du kommer videre
Send din ansøgning (inkl. cv og karakterudskrift) til hr-stillinger@ida.dk mrk. ”Student til webinarer” senest fredag den 2. december 2016 kl. 12.00.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Teddy Østerlin Koch på tlf. 24 43 93 00.

IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

IDA er en moderne interesseorganisation og fagforening for tekniske og naturvidenskabelige akademikere. IDA har over 105.000 medlemmer og varetager både ansattes, lederes og selvstændiges interesser inden for løn og ansættelse, arbejdsmarked, erhvervspolitik, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.