Studentermedhjælpere søges til telemarketing 10-15 timer/uge

IDA er Danmarks stærkeste netværk for ingeniører og naturvidenskabeligt uddannede. Vi har mere end 100.000 medlemmer, og er lige nu på udkig efter 1-2 engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hverve nye medlemmer og øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores eksisterende medlemmer.

Som telemarketingmedarbejder er din opgave at ringe ud til potentielle nye medlemmer, hvor du selvfølgelig sørger for, at personen får en god oplevelse uanset udfaldet af samtalen. En anden opgave er at ringe til eksisterende medlemmer med tilbud, fx på forsikringer.

Opgaverne er veldefinerede, og der vil være en grundig oplæring i IDAs løsninger, inden du bliver sluppet løs på telefonen.

Vi forventer, at du er en frisk og initiativrig studerende, som godt kan lide at tale med mennesker. Det er ikke et krav, at du har erfaring med telemarketing, bare du er motiveret, elsker at tale i telefon og trives i en opsøgende rolle, så skal vi nok lære dig det.

Vi forventer, at du bidrager til vores gode kultur ved at tage ansvar, være selvkørende og mødestabil. Du er selvmotiverende og forstår at holde gejsten oppe på telefonen. Endelig er det vigtigt, at du taler og skriver flydende dansk.

Du får en arbejdsplads centralt beliggende på Kalvebod Brygge i København. Vi er en fri og rummelig arbejdsplads fyldt med glade og friske medarbejdere. Vi er omkring 190 medarbejdere i alt i IDA, og Telemarketing-teamet er på 22 personer, der glæder sig til at tage imod dig.

Arbejdstiderne er inden for tidsrummet 10:00-20:00 mandag-torsdag, og timerne kan tilrettelægges fleksibelt i forbindelse med eksamener. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, en god kantine og frugtordning.

Ansøgning

Der er opstart hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning og CV til hr-stillinger@ida.dk. Skriv ”Telemarketing” i emnefeltet. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lisbeth Jacobsen på telefon 30 35 45 84.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!