Emneside

Engineering Club

IDA Engineering Club er et gratis fællesskab for gymnasieelever på STX og HTX. Formålet med klubben er at få flere unge til at søge ind på ingeniør- og cand.scient.-uddannelserne, for danske virksomheder har hårdt brug for flere, dygtige medarbejdere med tekniske og naturvidenskabelige uddannelser.

Om IDA Engineering Club

Medlemmerne af IDA Engineering Club er en del af IDAs faglige interessefællesskab. Her kommer de i kontakt med både studerende, færdiguddannede ingeniører og cand.scient.er, som kan give indblik i de mange muligheder, der findes inden for teknologi og naturvidenskab.

IDA Engineering Club arbejder tæt sammen med lærere på ungdomsuddannelserne, for at integrere de faglige arrangementer bedst muligt i undervisningen. I kombination med en masse sociale arrangementer, bliver klubben et spændende og anderledes supplement til den traditionelle undervisning i teknik- og naturfag, som kan dyrkes igennem hele skoleåret.

Læs mere på engineeringclub.dk - medlemmernes univers 

  • Engineer the Future

    Engineer the future er Danmarks nye teknologiske alliance, som skal bringe danske ingeniører og teknologieksperter i front og sørge for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden.