Emneside

Kurser og efteruddannelse

I IDA har vi en bred vifte af spændende kurser og uddannelser, som er skræddersyede til dig og de udfordringer, du møder som ingeniør eller cand.scient. På den måde sikrer vi, at du bevarer din markedsværdi og at du hele tiden udvikler dine kompetencer.

Her giver vi dig nogle gode råd til, hvor du kan søge efter forskellige typer af kurser og efteruddannelser og hvad, du skal kigge efter.

Kontakt

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige kursus, kan du altid kontakte os på idalearning@ida.dk

 • Diplom -> civil

  Er du diplomingeniør og ønsker at blive civilingeniør, så er det muligt at bygge langsomt ovenpå uddannelsen med kandidatkurser og få merit. ECTS-point samlet tidligere kan måske også give merit. Henvend dig til universitetet, før du går i gang.

 • Udenlandske kurser

  Hvis man kan få den rigtige uddannelse eller kursus i udlandet, som man ikke kan få herhjemme, er det en god idé at vælge udlandet. Men som udgangspunkt giver det ikke selvstændig værdi, at tage efteruddannelse i udlandet.

 • Generelle råd om kurser og efteruddannelse

  Skal du have ingeniørfaglig efteruddannelse, findes også de offentlige tilbud. Ingeniøruddannelserne i Danmark er på følgende uddannelsessteder (linker til deres efteruddannelsessider):

  Tager du offentlig efteruddannelse, findes der korte kursusforløb, lange forløb eller åben uddannelse. Åben uddannelse vil sige, at man følger et fag i dag- eller aftentimer eller som fjernundervisning, og man betaler for næsten al åben uddannelse, men priserne er som regel rimelige.