Book en gratis karrieresamtale

Som medlem af IDA har du muligheden for at få karriererådgivning. Det kan være i forbindelse med jobskifte, karriereudvikling eller måske noget helt tredje. Book en samtale her.

Din vej til jobsamtalen

Få hjælp til jobsøgningen: den gode ansøgning, uopfordrede ansøgninger, et skarpt cv og en optimeret LinkedInprofil. Der er også gode råd til, hvordan du forbereder dig til jobsamtalen.

Coaching

Få individuel coaching og sparring fra en af vores certificerede coaches. Mød to af vores dygtige coaches her, hvor de præsenterer deres arbejde med at hjælpe IDA's medlemmer i den rigtige retning.

Optimer dine kompetencer

Det er vigtigt, at du løbende udvikler dine kompetencer, både gennem dit arbejde og konkrete læringsforløb. Brug vores værktøj til at styrke din værdi på arbejdsmarkedet.

Viden & værktøjer

Din faglige værktøjskasse er et vigtigt fundament for at kunne udvikle dit arbejdsliv og din karriere. Hvad enten du søger nyt job eller skifter arbejdsopgaver internt i organisationen.

Tilmeld dig et af vores kurser

Hold dine kompetencer ved lige og øg din markedsværdi. Uanset om du er ny eller erfaren, specialist, leder, projektleder eller selvstændig, har vi kurset til dig.