Arrangement

2 dages kursus ” Ledelse uden stress”

At fastholde rammerne for en god og sund arbejdskultur er vigtigt for ledere i dagens Danmark. Kravene til chefen og medarbejderne er mange; omstillingsparathed, deadlines, ledermøder, strategiarbejde, samarbejde på tværs af organisationen m.m.

Hotel Viking Aqua & Spa

Fra tirsdag d. 26. november 2019. kl. 08:30

Til onsdag d. 27. november 2019. kl. 16:00

Fra 5.600 kr.

Tilmeldingsfrist 12. november 2019 - kl. 23:55

 

Beskrivelse

At fastholde rammerne for en god og sund arbejdskultur er vigtigt for ledere i dagens Danmark. Kravene til chefen og medarbejderne er mange; omstillingsparathed, deadlines, ledermøder, strategiarbejde, samarbejde på tværs af organisationen, håndtering af kunder eller stakeholders, vanskelig kommunikation og personlige udfordringer er blot nogle af de parametre, der kan virke stressende.

En undersøgelse foretaget i 2015 blandt 28.000 akademikere, hvor IDA’s medlemmer deltog viser, at stressniveauet er lavest blandt ansatte, der har en god daglig leder; allerhelst én, der ved, hvordan man tager hånd om stress og det psykiske arbejdsmiljø.   

Ledelse uden stress er et kursus, hvor der sættes fokus på stresshåndtering med udgangspunkt i dig selv som leder. Der arbejdes ud fra præmissen om, at du skal kende til egne stressmønstre og mestering strategier, for at sætte rammerne for opgaver med den enkelte medarbejders trivsel for øje. Der undervises med udgangspunkt i evidensbaserede metoder.

Kurset består af en række indlæg om Ledelse uden stress. Udgangspunktet er at skabe rammerne for en arbejdskultur, der sikrer mere trivsel og mindre stress.

Kursusindhold:

 • Der arbejdes med CCM 360o Trivselshjul som et gennemgående element på kurset. Der laves stresstest som udgangspunkt for en af øvelserne.
 • Der udleveres undervisningsmateriale samt en række konkrete værktøjer til stressreduktion, og stresshåndtering som kan bruges direkte i afdelingen efterfølgende.
 • Undervisningen er baseret på en veksling mellem korte indlæg (stresspsykologi, personlig respons, tankekontrol, perception, ændring i adfærd) efterfulgt af øvelser i grupper.
 • Der arbejdes med sammenhængen mellem sind og krop herunder mental kapacitet og robusthed. Mindfulness er en del af værktøjskassen, men er ikke det bærende element på kurset.
 • Der er indlagt walk-and-talks og videoer med udgangspunkt i evidensbaserede metoder.

Udbytte: Du vil efter kurset være i stand til at anvende en række konkrete værktøjer til stresshåndtering og til at nedsætte stressniveauet i kroppen.

Du vil være rustet til at skabe og fastholde rammerne for en arbejdskultur, som sikrer trivsel, gode resultater og mindre stress.

Du vil være klædt på til at tage den svære snak, som indimellem kan være nødvendig.

 

Første kursusdag afsluttes med en stressreduktionsøvelse i spaområdet for dem, der har lyst.

Hvor?

Kurset afholdes på Hotel Viking Aqua & Spa i Sæby (30 min. fra Aalborg), beliggende tæt på hav, skov og strand. Overnatning i enkeltværelser. Adgang til spaområdet og fitnesscenter begge dage er inkluderet i prisen. Spaafdelingen indeholder adskillige boblebade, saunaer, varmvandsbassin med udendørs svømmerondel samt boblebad og sauna på toppen af hotellet med udsigt til Kattegat.

Forplejning er inkluderet i prisen.

Dag 1:

 • Formiddagsbolle med kaffe, te og vand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te med kage.
 • Middag (3-retters)
 • Kaffe efter middagen

Dag 2:

 • Morgenbuffet.
 • Formiddagsbolle med kaffe, te og vand.
 • Frokost.
 • Eftermiddagskaffe/te med kage.

Underviser

Underviser Tina Christensen er ingeniør med mere end 20 års erfaring som leder. Hun har arbejdet som projektdirektør, faglig koncernchef og driftsingeniør.
Hun er uddannet i stressreduktion på masterniveau og er desuden Coach og udviklingskonsulent. Hun er selvstændig og afholder kurser, foredrag om stresshåndtering og lederudvikling/personlig udvikling.

MELD DIG GRATIS IND I IDA LEDERFORUM NORD - Vi er et ledelsesfagligt netværk for medlemmer med interesse for ledelse samt alle typer af ledelsesansvar. Du skal blot sende en mail til: sky@ida.dk med oplysning om medlemsnummer eller CPR-nr., så sørger vi for din indmeldelse eller klik her

 

Praktisk Info

Hvor

Hotel Viking Aqua & Spa


Hvornår

Fra tirsdag d. 26. november 2019. kl. 08:30

Til onsdag d. 27. november 2019. kl. 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

5.600 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

5.600 kr.

Firmamedlem

5.600 kr.

Medlem af arrangør

5.600 kr.

Ledig

5.600 kr.

Medlem

5.600 kr.

Seniormedlem

5.600 kr.

Studiemedlem

5.600 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 12. november 2019

Kl. 23:55


Antal pladser

15


Ledige pladser

13


Tilvalg

Ledsager

5.600 kr.

Arrangementsnr.

331330


Arrangør

IDA Lederforum Nordjylland


Medarrangører

Kompetenceforum, IDA Nord