Arrangement

360 graders kommunikation

Kom til en forrygende aften om hvor vi sætter fokus på betydningen af retorik og kropssprog

København Ø.

Onsdag d. 22. april 2015

Kl. 16:45 - 19:15

Fra 300 kr.

 

Beskrivelse

Denne aften vil ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm og retorikkens mester, Jesper Troels Jensen, give dig et forrygende foredrag om kropssprog og retorik.


Keder din veninde sig, når du taler? Lyver din kæreste for dig? Og er din chef egentlig hemmeligt forelsket i dig? Kroppen kan tale. Den fortæller alt det, vi tænker, men som vi ikke har lyst til at sige højt. Kom til dette arrangement, og bliv klogere på de signaler, andre sender til dig (og du sender til dem).

 

Den der kommunikerer bedst – og har den stærkeste, personlige gennemslagskraft – vinder: Ordren, medarbejdernes accept eller valget. Midt i en tidevandsbølge af information konkurrerer vi ikke mindst på opmærksomhed. Hvis du ikke kan fange medarbejderens, lederens eller kundens opmærksomhed, har du et problem. Et stort et!


Denne aften tager Jesper Troels Jensen nogle retoriske værktøjer op af kassen, og klæder dig på til fremadrettet at kunne præsenterer din ide for andre. Jesper Bergstrøm giver dig gode råd og teknikker til hvordan du kan bruge dit kropssprog til at skabe det bedste førstehåndsindtryk og skabe relationer når du netværker, således at mennesker har lyst til at være sammen med dig og købe det du har?

Har du svært ved at lukke et salg, og føler du ikke at du har indflydelse på personen du taler med - så er det muligivs fordi at dit kropssprog, din reotrik og mimik udstråler noget andet end det du ønsker. Kropssprog er hemmeligheden til at skabe gode relationer og succes.

 

Arrangementet henvender sig til

Alle med mod på at udvikle deres personlige gennemslagskraft ved at blive bevidst om de teknikker, der styrker og forstærker kommunikationen og kropssproget.

Har du svært ved at lukke et salg, har behov for at pitche din ide på få minutter er denne aften noget for dig!


Jesper er født i 1957 i Hammel. Hans mor var sygeplejerske og faren var kreaturhandler.

Egentlig ville Jesper være jurist, og han startede da også på jurastudiet. Men han havde for meget krudt i røven til at nøjes med at læse om jura. Så sideløbende med studiet startede han en virksomhed, der leverede administration i andelsboligforeninger. Det var her, Jesper fik øjnene op for kunsten at overbevise.


Som administrator for over 100 andelsboligforeninger deltog Jesper i mere end 800 generalforsamlinger, som alle var mere eller mindre skåret over samme læst: Jesper skulle præsentere nogle forslag, som generalforsamlingen skulle tage stilling til. Og som tiden gik, blev Jesper opmærksom på, hvor stor betydning hans præsentation af forslagene havde for, om de blev vedtaget. Og han arbejdede i stadigt stigende grad med at finde og fremhæve de mest overbevisende elementer ved de enkelte forslag. Uden at vide det havde han dermed påbegyndt sit første selvstudie i retorik – kunsten at overbevise.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lRtboRbRHhs

 

Senere blev Jespers virksomhed overtaget af ejendomsadministrationsselskabet Kuben – og Kuben blev indtaget af Jesper, der blev ansat som direktør i 1994 og sammen med familien flyttede til Frederiksberg .


Her kom det ham for øre, at der ude på Amager fandtes et universitetsfag, der hed retorik og som handlede om at finde de mest overbevisende elementer i en given sag. Altså det samme som Jesper havde rendt rundt og lavet på de 800 generalforsamlinger.

Den opdagelse førte i 1999 til, at Jesper besluttede sig for at foretage et afgørende karriereskifte: Han sagde sin direktørstilling op, vinkede farvel til Kuben, drog ud til Amager, og blev retorikstuderende ved Københavns Universitet.

Kort efter mødte han Kell Jarner Rasmussen og sammen dannede de det, der skulle blive til Rhetor – Rådgivende Retorikere. Her kombinerer Jesper sin praktiske erhvervserfaring med retorisk teori, når han træner og rådgiver topchefer og direktører.

 

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropsprog og nonverbale signaler, og har specialiseret sig i, hvordan man kan påvirke mennesker til, at få lyst til at købe vores budskab, samt hvordan man skaber det bedste førstehåndsindtryk, troværdighed og de bedste relationer til andre mennesker, til kunder og virksomheder.


Jesper er uddannet og trænet i USA På “The Body Language Institute” v. Janine Driver, der er en af USA’s største eksperter i kropssprog, og bl.a. træner FBI og CIA i løgnedetektion samt ved den førende ekspert inden for aflæsning af microexpressions.

Han uddanner erhvervslivet i, hvordan man kan aflæse og påvirke mennesker til, at have lyst til at købe mere i salg og forhandling. Han er en total kropssprogsnørd, og har en videnskabelig tilgang, hvor han får al sin viden, fra amerikanske undersøgelser og har en passion for at fordybe sig i kropssprog og menneskers nonverbale signaler.


Jesper er også på tv, hvor han analyserer kendte mennesker og præsidenters kropssprog, samt fra radioen hvor han taler om kropssprog og succes. Han har bl.a. trænet politiet og forskellige specialstyrker i løgnedetektion.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BeNsHlV_XL4

 Det får du med hjem
  • - Hvordan du giver det det bedste førstehåndsindtryk
  • - Teknikker til at skabe gode sociale relationer
  • - Teknikker til hvordan du kan bruge dit kropssprog i salg- og networking.
  • - Metoder til hvordan du kan blive opfattet troværdig
  • - Indsigt i dine egne kommunikative udviklingsområder
  • - En styrket personlig gennemslagskraft
  • - Konkrete redskaber der forbedrer dine evner som taler og indlægsholder
  • - Træning i at finde de gode argumenter, der overbeviser
  • - Et fundament for at blive hørt og husket

 

Arrangementet afholders i samarbejde med Speakersklub og der er ikke forplejning under arrangementet.

- See more at: http://speakersclub.dk/shop/360-kommunikation-kbh.11560.html#sthash.XezEdd7b.dpuf

 

Praktisk Info

Hvor

Charlottehaven

Hjørringgade 12

2100 København Ø.


Hvornår

Onsdag d. 22. april 2015

Kl. 16:45 - 19:15


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

300 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

300 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Ledig

300 kr.

Medlem

300 kr.

IDA Engineering Club

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.300 kr.

Tilmeldingsfrist

04. maj 2015 - kl. 20:00


Antal pladser

400


Ledige pladser

31


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

313956


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden