Arrangement

50 robotter i produktionen, besøg Trelleborg Sealing Solutions, Helsingør

Få en rundvisning hos Trelleborg Sealing Solutions, der på blot tre år har installeret 50 robotter i produktionen, hvilket blev hædret med Automatiseringsprisen i 2014 overrakt af DIRA, Dansk Robot netværk.

Helsingør

Torsdag d. 17. marts 2016

Kl. 16:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Få et indblik i Trelleborg Sealing Solutions, få en rundvisning i fabrikkens produktion og hør om deres produkter. Mød nye mennesker og udvid dit netværk.

Trelleborg Sealing Solutions A/S i Helsingør er førende global leverandør af polymer-baserede tætnings- og leje løsninger.

Trellebrg leverer løsninger til en bred vifte af brancer, blandt andet: Aerospace, Automotive, fødevarervirksomheder, farma, medico, hydraulik, marine, bearbejdningsmaskiner, olie og gas, vindenergi og meget mere. Udover et bredt standardvareprogram kan Trelelborg tilbyde kunderne skræddersyede tætnings- og lejeløsninger.

Trelleborg har 24 produktionsenheder, som alle systematisk arbejder med kontinuerte forbedrings-programmer. Blandt disse 24 enheder er Trelleborg i Helsingør et forbillede indenfor processer som blandt andet manufacturing og purchasing excellence. For eksempel er der på blot tre år installeret 50 robotter i produktionen, hvilket blev hædret med Automatiseringprisen i 2014 overrakt af DIRA, Dansk Robot netværk.

Trelleborg er Helsingørs største private virksomhed med ca. 350 medarbejdere. Siden starten i 1965 er den vokset til en førende global virksomhed, inden for fremstilling af tætninger og lejer i højteknologiske plastmaterialer.

Gratis møde iht. IDAs regler.

Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer.

Se artikel fra Børsen under filer.

 

Praktisk Info

Hvor

Trelleborg Sealing Solutions

Fabriksvej 17, Helsingør

3000 Helsingør


Hvornår

Torsdag d. 17. marts 2016

Kl. 16:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

17. marts 2016 - kl. 12:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

317039


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland