Konference

AALBORG HAVN: Invitation til deltagelse i Workshop om bæredygtigt Byggeri

Workshoppen sætter fokus på bæredygtigt erhvervsbyggeri: DGNB, passivhusbyggeri, indeklima, miljøvenlige byggematerialer etc. Vi stiller skarpt på tendenser og erfaringer fra de ”skoler” og koncepter, der lige nu udgør fundamentet for fremtidens byggeri

Aalborg Ø

Tirsdag d. 19. august 2014

Kl. 08:30 - 15:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Bygningsdrift tegner sig for ikke mindre end 40% af det samlede danske energiforbrug og den heraf afledte klimapåvirkning.

Omstillingen til en mere bæredygtig verden handler derfor i høj grad om vores bygningsmasse - og måden vi bygger og bruger den på.

Workshoppen sætter fokus på ”State of the art” bæredygtigt erhvervsbyggeri: DGNB, passivhusbyggeri, indeklima, dagslys, miljøvenlige byggematerialer etc. Vi stiller skarpt på tendenser og erfaringer fra de forskellige ”skoler” og koncepter, der lige nu udgør fundamentet for fremtidens bæredygtige byggerier - og for de projektudviklere, rådgivere og byggefagfolk, der skal bygge dem. Vi har til lejligheden inviteret en række eksperter og specialister, som vil tegne et perspektiveret billede af erfaringer og muligheder, samt være med til at udpege relevante retningslinjer, principper og værktøjer for bæredygtigt erhvervsbyggeri.

Det er Aalborg Havns mål at være en CO2-neutral havn. Aalborg Havn arbejder aktivt og langsigtet på at skabe bæredygtig udvikling ved øget energi- og ressourceeffektivitet gennem nye miljøkoncepter og klimavenlige teknologier. Som bygherre for det kommende ”Aalborg Harbour House” er det således ambitionen, at byggeriet skal være bæredygtigt såvel økonomisk som for mennesker, klima og miljø.

Arrangementet er gratis, men der opkræves et no-show gebyr på 500 kr. såfremt man udebliver uden afmelding efter den 14. august.

NB: Den samlede beskrivelse af invitation og Workshop programmet fremgår af vedhæftede PDF-fil.

 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Havn

Langerak 19

9220 Aalborg Ø

Kantinen


Hvornår

Tirsdag d. 19. august 2014

Kl. 08:30 - 15:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

13. august 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

35


Arrangementsnr.

311422


Arrangør

Byggeteknisk Gruppe, IDA Nord