Arrangement

Afklaring af kompetencer for biologer

Hvad kan du, og hvad vil du? Er du blevet blind på dine egne kompetencer? Kom og bliv mere bevidst om, hvad du kan, og hvad du vil fremadrettet i din karriere.

København N

Torsdag d. 24. maj 2018

Kl. 17:30 - 20:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Som studerende eller nyudannet kan det være svært at sætte ord på egne kompetencer, men det er vigtigt at blive bevidst om, når man skal til at ”sælge” sig selv og blive afklaret omkring, hvad der er den rette karrierevej. Allerede under studiet er det en god idé at tænke over kompetencer, da det giver selvindsigt i, hvad du kan nu, og hvad du gerne vil nå at lære, inden du er færdig. Gennem arrangementet vil der både blive sat fokus på faglige og personlige kompetencer.

Arrangementet er målrettet studerende og nyuddannede inden for bioscience-fagene i forhold til, hvad det nye "sorte" er indenfor denne branche, hvad der er brug for indenfor de næste par år, og hvad de studerende skal træne og ikke mindst sælge sig ind på.

Oplægsholder:

Yvonne Evers driver sit selvstændige virke ”Din HR Partner” og er samtidig ansat som Nordisk Head of HR. Hun har mange års erfaring med at få det bedste frem i ledige akademikere, der skal sælge deres kompetencer. Yvonnes faglige fundament spænder over en erhvervspsykologisk uddannelse med en NLP Master Practitioner Coach-uddannelse oveni; dertil kommer erfaringer fra virke som rådgiver, Business Coach og HR Manager.

Betingelse for tilmelding:

Vi gør opmærksom på at der opkræves et no show gebyr på kr. 50 ved udeblivelse fra arrangementet uden afmelding.

Ved spørgsmål mv. kontakt: Anne Egfjord, e-mail: Anneeg@stud.ida.dk

 

Praktisk Info

Hvor

Biocenter, KU

Ole Maaløes Vej 5

2200 København N

Lokale 4-0-24


Hvornår

Torsdag d. 24. maj 2018

Kl. 17:30 - 20:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

75 kr.

Tilmeldingsfrist

23. maj 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

14


Arrangementsnr.

327085


Arrangør

Kurser for studerende


Medarrangører

Kurser for studerende