Arrangement

AFLYST - Få greb om din forhandling med Søren Viemose

Kom og hør Søren Viemoses foredrag om Konstruktivt samarbejde mellem Ledelsen og tillidsvalgte

København V

Mandag d. 26. november 2018

Kl. 16:00 - 20:00

Gratis

 

Beskrivelse

DETTE KURSUS ER KUN FOR TILLIDSVALGTE


Kurserne under IDAs Uddannelsesprogram for Tillidsvalgte er skræddersyet til at styrke og udvikle dig, så du føler dig godt rustet til at varetage dit tillidshverv bedst muligt. Vi glæder os til en festlig dag og aften med dig.

Dette får du ud af at deltage
Du kommer til at opleve et inspirerende foredrag af Søren Viemose. Et foredrag om Konstruktivt samarbejde mellem Ledelsen og tillidsvalgte. Du får også mulighed for gensyn med tidligere medkursister og andre tillidsvalgte og ikke mindst nyde lækker mad og drikke. Vi ser frem til en festlig eftermiddag og aften sammen med dig!

Uddannelsesniveau
Alumni arrangementet ligger i toppen af Uddannelsespyramiden og er en hyldest til dig som tillidsvalgt for din indsats i de forløbne år, hvor du gennem kurserne har tilegnet dig flere kompetencer til at varetage dit tillidshverv bedst muligt.

Konstruktivt samarbejde mellem Ledelsen og tillidsvalgte
Kom og hør Søren Viemose tale om Konstruktivt samarbejde mellem Ledelsen og tillidsvalgte:

Arbejdspladser - og i den grad også arbejdspladser, hvor medlemmer af IDA arbejder - forandrer sig i disse år hastigere end nogen sinde. Det bliver mere og mere afgørende, at dialogen og samarbejdet mellem ledelse og medarbejdersiden foregår ubesværet og engageret. Det er lederen, og de tillidsvalgte, der i høj grad skaber dialogen og samarbejdskulturen.

Det konstruktive samarbejde åbner mulighed for stor indflydelse. Velfungerende arbejdspladser er kendetegnet ved, at dem, der præger hverdagen, arbejder konstruktivt sammen og anvender moderne metoder i deres (forhandlings)samarbejde.

Vi kigger bl.a. på personerne som et team, der leder en arbejdsplads i udvikling og vi kigger på elementer, der skaber oplevelsen af meningsfuldhed og engagement i samarbejdet. Vi kigger også på skiftet fra parts-repræsentanter til de facto (med)ledere af processer - og endeligt kigger vi på, hvilke nye typer af forhandlinger der i disse år træder tydeligere og tydeligere frem.

Som afslutning på arrangementet får du et eksemplar af Søren Viemoses bog "Samarbejde og konstruktive forhandlinger".

Undervisningsform
Arrangementet veksler mellem spændende foredrag, samtaler med andre tillidsvalgte samt god mad og drikke.


 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V

Lokale 104


Hvornår

Mandag d. 26. november 2018

Kl. 16:00 - 20:00


Pris

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

12. november 2018 - kl. 00:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

18


Arrangementsnr.

327015


Arrangør

Uddannelsesprogram for tillidsvalgte, UPT