Arrangement

AFLYST - GPS AIDA/TOSCA - Allround Interface and Design Analysis (AIDA)

Dette to-dages kursus lærer dig at udføre interfaceanalyse og tolerancekædeberegning.

Charlottenlund

Fra onsdag d. 27. november 2013. kl 08:30

Til torsdag d. 28. november 2013. kl 17:00

Ikke oplyst

 

Beskrivelse

Indhold:
Ifm. interfaceanalyse lærer du at anvende den udvidede 8-punktsprocedure, hvorved du på en systematisk og sikker måde bliver guidet til at danne et entydigt tolerancesætningsgrundlag af lokale datums og datumsystemer. Med interfaceanalysen får du et værktøj til at skabe overblik over interaktionen mellem et produkts forskellige komponenter og til at identificere de nødvendige GPS-specifikationer som bør gælde for betydende interfaces, clearances og alignments. Det giver dig mulighed for at etablere et robust design og at skabe et sammenhængende tolerancesætnings-grundlag til at opbygge funktionsrelaterede tolerancekæder. Ifm. tolerancekædeberegning lærer du de grundlæggende principper og metoder til at analysere konstruktioner og opbygge samt beregne tolerancekæder, ligesom du lærer at lave geometriske fejlanalyser. Med tolerancekædeanalysen kan du sikre dig et robust design og dokumentere overholdelse af overordnede funktionskrav. Du får samtidig et værktøj til at identificere og specificere krav, som forhindrer uønskede fejlfunktioner, ligesom du lærer at dokumentere sammenhængen mellem et produkts forskellige komponentspecifikationer. For at få størst udbytte anbefaler vi, at man har gennemført kurset GPS BASIS.

Målgruppe:
Designere og konstruktører, der udvikler, designer, specificerer og tolerancesætter komponenter, eller personer, der har ansvaret for at udarbejde og dokumentere tolerancekæder. Det kan også være personer, skal læse, tyde eller reviewe tolerancekædeberegninger eller tegninger. Kurset er også relevant for underleverandører, der skal forstå emnefunktioner og analysere tegningen og tolerancekædeberegningerne.

Kursusleder:
Civ. ing. Johan Dovmark, som i mere end 18 år har deltaget i det danske standardiseringsudvalg for GPS. Johan Dovmark er også leder af standardiseringen af koordinatmetrologi og geometriske tolerancer inden for ISO's Tekniske Komité for GPS (ISO/TC 213). Johan Dovmark er intern GPS assessor i Novo Nordisk og har gennemført GPS kurser i danske og udenlandske virksomheder.

Pris:
Kurset koster 8.000 kr. ekskl. moms og inkluderer kursusmateriale og forplejning.

BEMÆRK:
Overnatning er ikke inkluderet.
IDA-medlemspris: 7.200 kr. ekskl. moms.
GPS AIDA / TOSCA kan også gennemføres som et kombineret virksomhedstilrettet kursus, der afholdes i jeres virksomhed, hvor eksempler og øvelser tager udgangspunkt i jeres produkt.
Kontakt Hans Henrik Køster for at høre nærmere.
Se desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger hos Dansk Standard - http://www.ds.dk/da/kurser/maskiner-og-mekanik/

Underviser: Johan Dovmark

Kursusansvarlig: Hans Henrik Køster

Underviser:  Johan Dovmark

Kursusansvarlig:  Hans Henrik Køster

 

Praktisk Info

Hvor

Dansk Standard

Kollegievej 6

2920 Charlottenlund


Hvornår

Fra onsdag d. 27. november 2013. kl 08:30

Til torsdag d. 28. november 2013. kl 17:00


Pris

Ikke oplyst

Tilmeldingsfrist

20. november 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

20


Arrangementsnr.

308816


Arrangør

IDA Mechanical