Arrangement

AFLYST - Lær at spotte og lede stressramte medarbejdere

At håndtere stress er en ledelsesopgave. Det er lederens opgave at spotte stress og hjælpe medarbejderen så godt gennem en stressperiode som muligt – måske endda helt at undgå den. Lær stresstegnene at kende og få redskaber til at håndtere dem.

Fra tirsdag d. 03. november 2015. kl 09:00

Til onsdag d. 04. november 2015. kl 16:00

Fra 9.996 kr.

 

Beskrivelse

Stress forekommer i selv de bedste virksomheder. Det kan være svært at forudsige og undgå, da stress ofte er resultatet af mange sammenfaldende begivenheder både på jobbet og i privatlivet. Kunsten for ledere er at kende stresstegnene og håndtere stress blandt deres medarbejdere. Ikke alle har naturligt flair for at spotte stressreaktioner. Det er faktisk de færreste, der har et medfødt talent for at kunne læse andre mennesker på afstand.

Gentagende undersøgelser viser, at mange medarbejdere oplever, at deres nærmeste chef ikke er klædt på til at håndtere stress, samt at lederen også kan være den direkte årsag til stress. Senest har IDA gennemført en stor stressundersøgelse sammen med de andre akademiske organisationer, som viser, at kun 23 pct. af ingeniører synes, at deres nærmeste leder er klædt på til at håndtere stressramte medarbejdere. 

Undersøgelsen viser også, at stress kan måles direkte på bundlinjen, for det betyder nedsat effektivitet og produktivitet. Samtidig har det ofte store menneskelige omkostninger for både medarbejdere og virksomheden.

På dette kursus vil du få konkrete ledelsesmæssige værktøjer til at fange stress i opløbet og til at håndtere stress blandt dine medarbejdere, når det først rammer. Derudover arbejder vi med at skabe en sund kultur i team om, hvordan man kollegialt passer på hinanden, for dine medarbejdere spiller også en stor rolle i opgaven med at spotte stress.

På kurset gennemgår vi relevante teorier, vi inddrager deltagernes egne erfaringer og dilemmaer. Vi arbejder med balancen mellem krav og støtte – kan man tillade sig at stille krav til en stressramt medarbejder eller skal man bare støtte? Og hvad gør man så med resten af afdelingen, når en kollega rammes af stress.

DIT UDBYTTE
• Få redskaber til at lære stresstegn at kende
• Få værktøjer til at hjælpe medarbejdere gennem en stressperiode
• Bliv klar til at hjælpe stressramte medarbejdere tilbage på job
• Lær at håndtere kolleger til stressramte medarbejdere

VIRKSOMHEDENS UDBYTTE
• Færre stressramte medarbejdere
• Undgå belastninger på produktiviteten
• Undgå merbelastninger ved langtidssygefravær

Kurset henvender sig til ledere og projektledere.

Underviser:
Majken Blom Søefeldt. Hun har selv ledelseserfaring og arbejdet med stress i virksomheder i 12 år og har rigtig gode erfaringer med at inddrage ledelsen i arbejdet med stress.

 

Prisen er inklusive:

Før kurset:

Kursusindkaldelse

Selve kurset:
Forplejning

Efter kurset:
Kursusbevis

Prisen på kurset er inkl. Moms.


Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt Mette Olesen, 33 18 48 24, meo@ida.dk

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Fra tirsdag d. 03. november 2015. kl 09:00

Til onsdag d. 04. november 2015. kl 16:00


Pris

Firmamedlem

9.996 kr.

Medlem af arrangør

9.996 kr.

Ledig

9.996 kr.

Medlem

9.996 kr.

Seniormedlem

9.996 kr.

Studiemedlem

9.996 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

12.996 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

12.996 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

14.596 kr.

Tilmeldingsfrist

02. november 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

16


Ledige pladser

16


Arrangementsnr.

314517


Arrangør

IDA Learning