Arrangement

AFLYST - Motiver dig til bedre resultater - Del 3/3

Kæmper du til tider med motivationen? Kom til det sidste af tre workshops, som på baggrund af introoplægget dykker dybere ned i begreber som positiv psykologi og coaching, og klæder dig bedre til studielivet, eller andre hverdagssituationer.

Aalborg

Tirsdag d. 05. november 2013

Kl. 17:00 - 21:30

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Vi sætter fokus på motivation, og hvordan du som studerende ved Aalborg Universitet kan forbedre dine resultater ved bedre at udnytte dine personlige og projektgruppens kompetencer.

Med afsæt i coachingens koncepter og positiv psykologi vil vi introducere de væsentligste strategier til at udvikle, fastholde og omsætte motivation. Du vil få indblik i og individuel hjælp til, hvordan du kan skabe og fastholde din motivation ikke bare for dit studie, men også for din karriere på længere sigt. Det gælder både for dig selv og for dynamikken og motivationen i projektgruppen.

- Denne kursusaften er del 3/3, der bygger på introkurset fra d. 1. Oktober, hvor der blev givet en grundlæggende gennemgang af motivation i teori og praksis.

I del 3 af ’motiver dig til bedre resultater’ vil du …

-          Lære at sammensætte adfærd, kompetencer og værdier med din største vision.

-          Få den ultimative guide til, at ændre et hvert negativt outcome til positive resultater.

-          Få det vigtige indblik i, hvordan potentiale og handlinger hænger sammen med vores resultater og overbevisninger.

Målet er, at deltagerne efter endt workshop kan optimere sine egne og studiegruppens målsætning, motivation og resultater. Vi har også mulighed for at lave at special-track på workshoppen om eksamensangst, hvis der viser sig interesse undervejs i forløbet.

Underviserne på kursusrækken er Anita Friis Sommer og Henrik Hessel.

Anita Friis Sommer – er uddannet civilingeniør i virksomhedssystemer og studievejleder med Undervisningsministeriets studievejlederuddannelse samt efteruddannelse.

Har arbejdet med vejledning af studerende siden 2004 og er nuværende Ph.d.-studerende ved institut for mekanik og produktion på Aalborg Universitet.

Henrik Hessel – har en mangeårig erfaring fra undervisning, coaching og konflikthåndtering. Med en baggrund som uddannet socialpædagog og NLP træner, etablerede han egen coaching og konsulentvirksomhed i 2009.

Har i mere end 10 år arbejdet professionelt med unge, der sigter efter en fremtid med motivation, formål og retning.

 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Universitet

Badehusvej 9

9000 Aalborg

Auditorium 1


Hvornår

Tirsdag d. 05. november 2013

Kl. 17:00 - 21:30


Pris

Studiemedlem

50 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.100 kr.

Tilmeldingsfrist

04. november 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

26


Arrangementsnr.

308167


Arrangør

IDA Young Professionals