Arrangement

AFLYST: PODIO Kursus

Kom og bliv klogere på, hvordan en af de mest omtalte CLOUD-baserede intranet-løsninger fungerer. Bliv i stand til at bruge PODIO i din dagligdag som et effektivt værktøj til styring af dokumentation, aftaler og kommunikation.

Aalborg

Torsdag d. 07. november 2013

Kl. 18:00 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse

I samarbejde med Revol8 afholder IDA Event kursus i PODIO.

Podio er udviklet med henblik på at lette kommunikationen og dokumentationen i forbindelse med bl.a. projektarbejde. Det er et dansk udviklet system, der i 2012 blev opkøbt af Citrix Systems. I dag benyttes Podio af 200.000 små og store organisationer over hele verden så som CSC, Twitter Alcatel-Lucent.

Nogle af fordelene ved Podio er, at det let kan tilpasses den kontekst, som det skal bruges i, og at det er en Cloud-baseret løsning, som ikke kræver installation af programmet. Desuden har det en prisstruktur, der ikke forhindrer nogen i at gå i gang med at bruge det. Revol8 bruger selv Podio som CRM og intranet, og hjælper dagligt deres kunder med at konfigurere løsninger, der passer til netop deres behov.

I vil som gruppe kunne bruge PODIO til:

  • Projektstyring for hele gruppen (gratis for op til 9 medlemmer)
  • Opgavestyring, herunder GANT integration
  • Dokumentation
  • Intern (åben) diskussion
  • Inddragelse af virksomhed/eksterne partnere
  • Bilags- og dokumenthåndtering
  • Dagsordener og mødereferater med integration til Google Calender (iCal)
  • Tilgang fra alle platforme, PC, Mac, iPhone/iPad og Android
  • samt meget, meget mere 

Hvad fortæller vi?

Filosofien bag Podio og hvad der gør Podio unikt i forhold til andre lignende værktøjer. Vi forklarer begreberne, som Podio arbejde med og hvordan de fungerer i forhold til hinanden. Vi ser på hvordan Podio overordnet fungerer og viser hvordan man kommer i gang.

Hvad får du med hjem?

Efterfølgende får du som kursist adgang til en række workspaces, der på forskellige niveauer understøtter styring af projektarbejde. Revol8 har bygget disse workspaces, og vil efterfølgende være behjælpelige med at besvare evt. spørgsmål og give gode råd. Du bliver i stand til at bruge det værktøj, der af mange omtales som reference for fremtidens Cloud-baserede intranet løsninger.

Der serveres en Sandwich og en vand under kurset. For inspiration og demonstration til brugen af programmet, henvises der til www.podio.com, Vel mødt! 

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller til moede@ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dkeller aau@ida.dk.

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Universitet

Badehusvej 9

9000 Aalborg

Auditorium 1


Hvornår

Torsdag d. 07. november 2013

Kl. 18:00 - 21:00


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

06. november 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

45


Arrangementsnr.

308144


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord