Arrangement

AFLYST. Viden, Vin og Venner om kunstig intelligens

Hvordan skal mennesker, robotter og kunstig intelligens deles om fremtidens arbejde?

Torsdag d. 19. april 2018

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 150 kr.

 

Beskrivelse

Kom og del dine synspunkter med andre fellows, der har samme interesse som dig. Til viden, Vin og venner samles et netværk fyldt med glade hjerner som interesserer sig brændende for kloden, individet og alt ind imellem.

Viden, Vin og Venner er tilbagvendende kultur- og vidensdeling med dannelse, druer og tværfaglig relevans. Så kom og del samt få ny viden med et smil.

Emnet denne gang er kunstig intelligens, hvor iværksætter, foredragholder og forfatter Claus Skytte kommer og fortæller om hvordan mennesker, robotter og kunstig intelligens måske skal deles om fremtidens arbejde på sigt.

Under den 3. internetbølge forbindes alle mennesker og alle ting med hinanden gennem internettet. Ansatte bliver selvstændige erhvervsdrivende med en begavet app som chef. Hjælperne forbigås og erstattes af kognitiv teknologi. Deleøkonomi bliver aftalernes internet. Hør om internetiseringen, som forbinder verden og gør alle produkter levende og intelligente. Forfatter og ekspert Claus Skytte giver overblik over mulighederne og konsekvenserne for fremtidens arbejde.

Har du allergener bedes du kontakte til nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold til dette under arrangement.

Ved spørgsmål mv. kontakt Mathilde Husted på mathildeh@stud.ida.dk eller tlf.: 25731103

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ”no show fee” svarende til 200 kr for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk

 

Praktisk Info

Hvor

Barbaren

Fib 15

9220


Hvornår

Torsdag d. 19. april 2018

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Studiemedlem

150 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Tilmeldingsfrist

13. april 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

46


Arrangementsnr.

325804


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord