Webinar

AFLYST - WEBINAR: Design i en ingeniørverden (IDA Design – Kickstart)

Online Arrangement

Torsdag d. 21. november 2013

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Opkobling til webinaret: Du vil i bekræftelse på tilmeldingen til dette webinar modtager link til hvordan du logger dig på webinaret.

På dette webinar (som også afholdes som et fysisk møde) får du mulighed for at gå fra 0-100 km/t på 4 sekunder i Tesla Motors nye elbil, Model S, samt høre om de spændende tanker bag.

Professor Per Boelskifte fra DTU fortæller om mødet imellem designere og ingeniører, samt hvordan dette praktiseres i uddannelsen Design og Innovation på DTU. Desuden kan du høre om udviklingen af B&O’s nye musikenhed B&O Play A9, når industriel designer Øyvind Slaatto og projektleder fra B&O Jørgen Daucke fortæller om deres samarbejde.

Den overordnede ramme for arrangementet er at udstille, hvordan design- og ingeniørkundskaber kan gå hånd i hånd og dermed udvikle nye, spændende og teknologisk stærke produkter. Det handler om at samarbejde effektivt på tværs af Teknologi, Bruger og Business - hvor ingeniørens rolle er mere central, end de fleste tror.

Alt i alt bliver det en fantastisk inspirerende dag, hvor vi går fra teori til praksis, om hvordan ingeniører og designere kan understøtte hinanden i udviklingen af nye, elegante, gennemtænkte og højteknologiske produkter. Afslutningsvis serverer vi lidt champagne for at skåle IDA Design community godt i gang samt for at fejre et godt fremtidigt samarbejde på tværs af faglige skel.

Program
16:00 - 16:15 Velkomst og introduktion til IDA Design
16:15 - 17:00 Tesla Motors Model S og prøvekørsel
17:00 - 17:30 Per Boelskifte, DTU
17:30 - 18:00 Øyvind Slaatto, industriel designer og Jørgen Daucke, B&O

Læs mere om talerne på: http://designkickstart.tumblr.com/

Arrangementet er planlagt af IDA Design; det nye community hos IDA.

Er du ikke medlem af IDA, skal du oprette en brugerprofil, før du kan tilmelde dig arrangementet.

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Egen pc/tablet


Hvornår

Torsdag d. 21. november 2013

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

14. november 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

300


Ledige pladser

291


Arrangementsnr.

308815


Arrangør

IDA Design & Innovation


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.