Arrangement

Agil projektledelse eller alm. projektledelse?

”Det er så enkelt, at man kan bruge det, selv når man er presset. Det er dér, man har brug for det.”

Hillerød

Tirsdag d. 13. januar 2015

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 150 kr.

 

Beskrivelse

Hvordan optimerer du din ledelse og afvikler projektet, så det bliver færdigt til tiden, med hele det indhold der er planlagt?

Kan du styre et agilt projekt og hvornår/ hvordan bruger du agil ledelse?

Programmet er

-  Relationsøvelse

-  Program

-  Agile projekter versus vandfaldsprojekter

-  Analyse og planlægningsaktiviteter

-  Stand up - praktisk statusmøde

-  Retrospective

Kom og få indblik i et agilt væg-til-væg projekt i den store skala, der gik forbilledligt flot. Vi kommer til at drøfte, hvad projektlederen kan gøre for at sikre retningen og sætte rammerne for at teamet kommer i mål med bedre resultater, hurtigere og som ønsker at kunne netop dette gennem længere tid. Disse principper og værktøjer vil du kunne bruge til at sikre dit og kollegernes overblik over og indflydelse på eget arbejde.

For at sikre, at du også kommer hjem med konkrete værktøjer, du og dit team kan bruge allerede dagen efter, så vil vi blandt andet prøve et stand up-møde, der er opgraderet med forskning inden for Positiv Psykologi. Vi kommer også ind på et felt, som alt for få benytter sig af: Retrospective – Se jer tilbage og lær! En hurtig og effektiv metode til løbende forbedring.

Underviser:

Lasse Sørensen fra Plan A (www.planaprojects.dk) har leveret resultater indenfor projektledelse siden 1992. Som projektleder tager Lasse afsæt i agil projektledelse og PRINCE2® kombineret med et struktureret fokus på positiv psykologi. Disse erfaringer er fundamentet for Lasses tilgang som agil coach, udførende projektleder og Scrum Master ligesom det er fundamentet for en massiv undervisningsindsats inden for projektledelse, der får flotte ord med på vejen af dem, der har været udsat for den.

Lasses erfaring er indhentet i en bred kreds af danske og internationale virksomheder i ind- og udland. Det teoretiske fundament består af akademiingeniør med speciale i produktionsstyring, A.P. Møllers shippinguddannelse og Ingeniørernes Lederuddannelse (EBA) suppleret med en lang række kurser.

Undervejs bydes der på en sandvich.

Kurset udbydes i samarbejde med C4 Videncenter, Hillerød

Er du ikke selvkørende, kan der arrangeres transport fra Hillerød staion. I så fald skal dette meddeles på nordsjalland@ida.dk senest dagen før arrangementet.

 

Praktisk Info

Hvor

C4 Videncenter

Krakasvej 17

3400 Hillerød


Hvornår

Tirsdag d. 13. januar 2015

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Ledig

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.250 kr.

Tilmeldingsfrist

12. januar 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

25


Ledige pladser

13


Arrangementsnr.

312854


Arrangør

Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Nordsjælland


Medarrangører

Erhvervsudvalg, IDA Nordsjælland

IDA Nordsjælland

Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland