Arrangement

Andreas Bo "Original"

Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder i Andreas Bos nye oneman show

Aalborg

Onsdag d. 22. oktober 2014

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 465 kr.

 

Beskrivelse

En komiker med så bredt et repertoire at han er blevet kaldt komikkens kamæleon, og som taler til det – vel nok – bredeste publikum i Danmark.

I sit første soloshow fra 2012 påstod Andreas Bo, overfor 75.000 begejstrede publikummer i over 100 forestillinger, at han bare var – et Plagiat! Et produkt af mange års kærlighed til forskellige komikeres forskellige komik som strittede i alle retninger.

Men måske var ”Plagiat” bare et postulat. Måske har de sidste par år vist, at Andreas Bo netop er en ener. Hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere. Af danskere vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. 

Andreas Bo på plakaten er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummi-dyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen?

I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum hvorfor han – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.

Før showet mødes vi i Harald Jensen Stuen (nedgang ved sponsorvæggen i Aalborghallens foyer). Her skal vi have en lækker buffet fra Papegøjehaven.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager

Prisen er 465 kr pr person og inkluderer billet samt buffet. Drikkevarer er for egen regning. 

Billetter udleveres under middagen.

Der er begrænsede antal billetter og tilmeldingen er bindende. 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Harald Jensen stuen

Europa plads 2

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 22. oktober 2014

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Ledig

465 kr.

Medlem

465 kr.

Seniormedlem

465 kr.

Studiemedlem

465 kr.

Tilmeldingsfrist

17. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

24


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

465 kr.

Arrangementsnr.

310150


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord