Arrangement

Andreas Bo - Original

I en tid, hvor mediebilledet bombarderer sine sultne modtagere med underholdning, er der langt imellem, at man støder på noget nyt. Noget man ikke har set før. Noget originalt.

Frederiksværk

Onsdag d. 03. december 2014

Kl. 20:00 - 22:00

Fra 265 kr.

 

Beskrivelse

En komiker med så bredt et repertoire at han er blevet kaldt komikkens kamæleon, og som taler til det – vel nok – bredeste publikum i Danmark. I sit første soloshow fra 2012 påstod Andreas Bo, overfor 75.000 begejstrede publikummer i over 100 forestillinger, at han bare var – et Plagiat!

Et produkt af mange års kærlighed til forskellige komikeres forskellige komik som strittede i alle retninger.
Men måske var ”Plagiat” bare et postulat. Måske har de sidste par år vist, at Andreas Bo netop er en ener. Hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere, af danskere vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder.

Andreas Bo på plakaten er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummi-dyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen?

I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum hvorfor han – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.
 

i IDA-billeten er inkluderet 1 drink. Drinkskupon udleveres ved registrering.

Nummerede siddepladser.

Billetter fremsendes elektronisk ca. 1 uge før forestillingen.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Gjethuset

Gjethusgade 5

3300 Frederiksværk


Hvornår

Onsdag d. 03. december 2014

Kl. 20:00 - 22:00


Pris

Ledig

265 kr.

Studiemedlem

265 kr.

Medlem

285 kr.

Seniormedlem

285 kr.

Tilmeldingsfrist

19. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

15


Ledige pladser

13


Tilvalg

Ledsager

300 kr.

Arrangementsnr.

311291


Arrangør

IDA Nordsjælland Arrangementsudvalg