Arrangement

Arbejde i udlandet

Hillerød

Onsdag d. 18. april 2012

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse


Hvis du overvejer at arbejde i udlandet i kortere eller længere tid, er dette seminar din genvej til oplysningerne om, hvordan du får et job, den rigtige løn, de rigtige vilkår, samt en ordentlig forberedelse af opholdet i udlandet og af tilbagekomsten til Danmark. I løbet af fire timer kommer vi ind på:

 

·         IDAs udlandsrådgivning, netværk , og hvad vi kan hjælpe med – både inden du rejser ud, og imens du opholder dig i udlandet

·         Fire måder at arbejde i udlandet på

·         Forberedelse, forventningsafstemning og løn (hvor findes jobbene, hvordan kontakter man en arbejdsgiver i udlandet, hvad lægger arbejdsgivere vægt på, når de udvælger medarbejdere til en udstationering,  og hvordan fastsættes lønnen – disse emner behandles i de to grupper, som er beskrevet nedenfor)

·         Ansættelsesvilkår, bolig, familiesituation etc. samt lidt om skat og skatterådgivning

·         Kulturforberedelse (anskuelse af kulturforskelle, forberedelse inden udrejsen, kulturtilpasning samt forberedelse af tilbagevenden)

En times tid inde i seminaret deler vi os op, hvorefter der er ca. 40 minutters orientering om særlige forhold af interesse for henholdsvis de medlemmer, der selv søger et job i udlandet på lokale vilkår, og for de, der forventer eller allerede har aftalt at skulle udstationeres for en dansk arbejdsgiver. Det er ikke nødvendigt på forhånd at meddele, om man vil deltage i den ene eller anden gruppe.

Undervisere
Bo Falkencrone og Lotte Ellegaard - begge er juridiske konsulenter i IDAs afdeling for privatansatte, ledere og selvstændige.
 

Pris

Medlem: Kr. 150,- pr. person

Ledsager til medlem: Kr. 600,- pr. person

Arbejdsledig: Gratis

Deltagelse i henhold til IDAs regler.

Der serveres et let måltid i forbindelse med kurset.

 

Tilmelding

Tilmelding via ida.dk/arr. nr. 125776 eller via mødetilmeldingen på 33 18 48 18 eller moede@ida.dk. Sidste tilmeldingsfrist er 28. marts. Bemærk at tilmeldingen er bindende efter 28. marts

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Frederiksborg Centret

Milnersvej 39

3400 Hillerød


Hvornår

Onsdag d. 18. april 2012

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Underviser

0 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Ledsager til medlem

600 kr.

Tilmeldingsfrist

15. april 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

42


Ledige pladser

19


Arrangementsnr.

125776


Arrangør

KompetenceForum, IDA Nordsjælland