Arrangement

Arbejdsglæde, Empati og Energi

Forøg arbejdsglæden med empati og kærlighed

København Ø

Tirsdag d. 26. november 2013

Kl. 16:45 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Direkte adspurgt om grunden til hans success sagde Virgin stifteren Richard Branson at der var tre grunde til han havde bygget et kæmpe konsortium fra bunden: People, People and People. Dine vigtigste aktiver er dine ansatte. De virksomheder der vinder kundernes gunst i dag er dem hvor medarbejderne brænder igennem med arbejdsglæde og passion.

 

Arbejdsglæde er vores tema i denne workshop hvor du får konkrete eksempler og værktøjer til hvordan du kan skabe rammerne så dine ansatte kan udfolde deres fulde potentiale og samtidig give bedre tal på bundlinjen. Hvis ikke du har en strategi for hvordan du behandler dine ansatte - så smutter dine bedste medarbejdere til nogle der har. Du får også en unik mulighed for at høre Thyra Franks helt nye foredrag som hun holder premiere på i Speakers Club.

 

Jon Kjær Nielsen er meget efterspurgt forfatter og foredragsholder med speciale i arbejdsglæde. Han har bl.a. bogen: "Arbejdsglæde på 6 uger" på resumeét samt hans seneste bog "100 tips til arbejdsglæden". 

 

 

Han har specialiseret sig i at levere godt konkret indhold omkring arbejdsglæde i et sprog hvor alle kan være med og med massere af praktiske eksempler på hvordan det sucesfuldt er blevet implementeret i virksomheder. Han har tidligere holdt foredrag i hele verden om emnet. Her kan i se en tale han holdt til TedX i London sidste år med fremtidens ledelse i centrum:

 

 

Ved siden af Jon Kjær har vi fået en person der om nogen har forstået at sætte arbejdsglæde og livskvalitet på dagsordenen. Thyra Frank blev landskendt for sit arbejde som leder på plejehjemmet Lotte på Frederiksberg hvor hun ikke var bange for at lade beboerne få en lille cognac til kaffen og hvert år sendte alle plejehjemmets beboere på charterferie. Resultatet var ikke til at tage fejl af: Plejehjemmets beboere levede i gennemsnit fem år længere og Lotte modellen er blevet  et pejlemærke for hvordan andre forsøger at drive plejehjem. For hendes indsats modtog hun i 2008 en indstilling til Ridder af Dannebrog.

 

 

Vi havde besøg af Thyra i 2011 og siden dengang er der sket en del. Fra at være leder af Lotte gik hun ind på Borgen for at påvirke andre og har nu siddet to år i folketinget for Liberal Alliance. Dette vil være hendes udgangspunkt i dette helt nye foredrag hvor omdrejningspunktet stadig vil være hendes menneskekærlige og empatiske livssyn med mennesket i centrum. Hun vil dog trække på hendes erfaringer fra at være plejehjemsleder i skiftet til at være politiker og hvad dette skift har medført af indsigt i hvordan ansatte og kunder behandles over hele verden. Hvad har hendes arbejde på Christiansborg samt i Ældrekommissionen givet hende af ny viden omkring hvordan hun behandler andre mennesker. 

 

Her er en video med Thyra Frank om emnet og med Jon Kjær som konfrencier:

 

 Hvad får du med fra dette foredrag?
  • Hvordan man skaber ægte arbejdsglæde og fællesskab på arbejdspladsen
  • Værdibaseret personlig ledelse & integritet
  • Arbejdsglæde og højt engagement er den bedste strategi for virksomheden
  • Inspirerende historier fra dem der gik foran
  •  
Hvem henvender kurset sig til?
  • Medarbejdere med HR og personale ansvar
  • Medarbejdere indenfor menneske og omsorgspleje.
  • Alle med interesse i at få større arbejdsglæde i hverdagen 

Arrangementet afholdes i samarbejde med Speakersclub

Som medlem af IDA Lederforum får du arrangementet til en reduceret pris på 300 kr. mod normalt 495 kr. inkl. moms.

 

Praktisk Info

Hvor

Charlottehaven

Hjørringgade 12C

2100 København Ø


Hvornår

Tirsdag d. 26. november 2013

Kl. 16:45 - 19:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Ledig

300 kr.

Medlem

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

25. november 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

57


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

308502


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Lederforum