Arrangement

Arbejdsglæde på bundlinjen

Kolding

Onsdag d. 21. september 2011

Kl. 08:30 - 12:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Arbejdsglæde på bundlinjen

Når en medarbejder søger en stilling, er det på grund af jobbet, virksomheden eller branchen. Når en medarbejder forlader en stilling, er det ofte på grund af lederen. Ved du, hvad der får dine medarbejdere til at brænde for jobbet og for virksomheden? Med udgangspunkt i 12 gyldne regler for medarbejderengagement vil du få konkrete værktøjer og inspiration til at få det bedste frem i dine medarbejdere – og få det bedste ud af dem.

 

Lederen er ansvarlig for at skabe sammenhæng mellem medarbejdernes engagement og de daglige opgaver. Lær hvordan, du gør det, når vi ser på de 12 gyldne regler for medarbejderengagement.

Det handler om engagement og om arbejdsglæde. Derfor afholder vi arrangementet hos Middelfart Sparekasse, der flere gange er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads og endda til Europas bedste i den finansielle sektor. Afdelingsdirektør Stephan Lorenzen fortæller om, hvordan Middelfart Sparekasse arbejder med arbejdsglæde, og hvad det betyder for virksomheden.

 

Du får:

·         Konkrete værktøjer i form af 12 gyldne regler for medarbejderengagement

·         Inspiration fra én af Europas bedste arbejdspladser

·         Netværk med virksomheder, der ligesom du tror på, at arbejdsglæde kan ses på bundlinjen

UNDERVISER
Jan Lund er stifter af konsulentvirksomheden Konseqvens og har med sin baggrund som direktør og udviklingskonsulent i store danske virksomheder et stort kendskab til de strukturelle forhold i virksomheder. Jan Lund har desuden en lang erfaring inden for detailhandlen med fokus på salg og kundens ønsker. En indsigtsfuld sparringspartner og energigivende underviser.

 

Praktisk Info

Hvor

Middelfart Sparekasse

Buen 7

6000 Kolding


Hvornår

Onsdag d. 21. september 2011

Kl. 08:30 - 12:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

400 kr.

Medlem

400 kr.

Seniormedlem

400 kr.

Studiemedlem

400 kr.

Ekstern mødedeltager

600 kr.

Ledsager til medlem

600 kr.

Tilmeldingsfrist

14. september 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

124081


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Syd