Arrangement

Årets film - Oscarvinderen Birdman

Aalborg Biocity åbner dørene til årets helt store Oscar-vinder; Birdman. Den var faktisk taget af plakaten, men Ingeniørforeningen har fået lavet endnu en forestilling. Inden vi kryber ind i mørket, skal ganen forkæles på Cafe Visa

Aalborg

Onsdag d. 18. marts 2015

Kl. 17:00 - 22:00

Fra 195 kr.

 

Beskrivelse

Vi starter aftenen på Cafe Visa (ligger lige under biografen), hvor vi skal have en lækker 200g argentinsk mør oksesteak med dejligt tilbehør, og bagefter skal vi nyde Cafe Visas lækre choko-valnød-tærte. Der medfølger en stor genstand (øl/vin/vand). Efter maden bevæger vi os op af trappen og ind i Biocity. 

 

I filmen 'Birdman' forsøger den fallerede Hollywood-skuespiller Riggan Thomson at genetablere sin karriere ved at instruere et teaterstykke på Broadway. 

Riggan er stadig bedst kendt som superhelten Birdman og møder derfor stor skepsis hos New Yorks snobbede kulturelite. Som om det ikke var modstand nok, må filmstjernen også kæmpe med krævende skuespillere, en datter med selvværdsproblemer og sit eget ego, der spøger i kulissen.

Instruktøren Alejandro González Iñárritu (BabelBiutifulAmores Perros) har med 'Birdman' ikke blot lavet et af årets mest omtalte, kritikerroste samt prisvindede dramaer, men også et originalt værk, der er filmet, så det ligner én lang optagelse. 

Titelrollen spilles af den tidligere Batman-skuespiller Michael Keaton, hvis sorthumoristiske indsats allerede har sikret ham en Golden Globe-sejr. I yderligere roller ses Emma Stone og Edward Norton som henholdsvis datter og rival. 

'Birdman' har vundet fire Oscars, bl.a. i kategorierne Bedste instruktør og Bedste film. (copyright: kino.dk)

 

Er du lækkersulten kan der tilkøbes en gufbillet til kr. 45 (2,5 L popcorn og 0,8 L sodavand)

Hvis der er ønsker til at sidde ved siden af bestemte personer (andre end den/dem du er tilmeldt sammen med), skriv da til lis@ida.dkMed i prisen er hovedret og dessert med en genstand (øl/vin/vand) samt biografbillet

Tilmeldingen er bindende og der kan max. deltage 1 voksen ledsager samt egne børn

Filmen starter kl.18.40 - vi mødes ved Cafe Visa kl. 17.00!
 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Café Visa

J.F. Kennedys Plads 1

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 18. marts 2015

Kl. 17:00 - 22:00


Pris

Ledig

195 kr.

Medlem

195 kr.

Seniormedlem

195 kr.

Studiemedlem

195 kr.

Tilmeldingsfrist

15. marts 2015 - kl. 20:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

10


Tilvalg

Gufbillet (sodavand og popcorn)

45 kr.

Ledsager

195 kr.

Arrangementsnr.

313883


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord