Arrangement

Besøg Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Har du lyst til at høre om Bruun Rasmussen Kunstauktioner og hvor du har mulighed for at medbringe effekter til vurdering.

Nordhavn

Onsdag d. 17. juni 2015

Kl. 17:30 - 19:30

Gratis

 

Beskrivelse

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S er grundlagt 1948, og er et af landets førende, hvor mange betydelige privatsamlinger og enkeltgenstande inden for antikviteter, kunst, mønter, vin, sjældne bøger m.m. har været under hammeren. Firmaet har åbnet flere afdelinger rundt om i landet. Sundkrogsgade er stedet i København, hvor vurderingen og udstillingen forekommer til netauktioner, som kører hver uge året rundt samt til de 4 årlige traditionelle auktioner i Bredgade. 

Programmet er tilrettelagt således, at vi får en rundvisning af en vurderingssagkyndig, der også vil fortælle lidt om Bruun Rasmussens historie og om dét at købe og sælge på auktion. Desuden vil den sagkyndige fremhæve et par af de udstillede effekter og fortælle lidt om dem.

Der er også mulighed for at benytte online-vurderingsfunktionen, hvor man kan se alle de udbudte effekter og læse mere om at købe og sælge på auktion.

 

Efter rundvisningen er der mulighed for at stille spørgsmål og få vurderet enkelte medbragte effekter. Her vil der også blive serveret et glas vin og en sandwich.

Max 1 ledsager pr IDA-medlem? IDA medlem 0 kr - ledsager 50 kr.

 

Praktisk Info

Hvor

Bruun Rasmussen Kunstauktioner Havnen

Sundkrogsgade 30

2150 Nordhavn


Hvornår

Onsdag d. 17. juni 2015

Kl. 17:30 - 19:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

10. juni 2015 - kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

12


Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

314426


Arrangør

Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland