Arrangement

Besøg hos Jysk Display – Messeoplevelser i verdensklasse

Viborg

Tirsdag d. 27. november 2012

Kl. 15:00 - 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

Jysk Display startede tilbage i 1970 og er i dag en moderne international virksomhed, baseret på dansk kvalitet, design og projektstyring.

Jysk Display er Skandinaviens største totalleverandør af messer, udstillinger og showrooms og løser hvert år hundredvis af spændende opgaver over hele kloden. Ingen opgave er for stor, og ingen for lille.

Alt sammen styres fra hovedkontoret i Viborg. Og det er ligegyldigt, om kunden befinder sig på den anden side af kloden. Jysk Display sætter scenen, så kunderne kan koncentrere sig om at vise det de er bedst til. Virksomheden oplever stor vækst, og mange har erfaret, at messedeltagelse er en hurtig og sikker vej til eksport og øget salg.

I 2011 købte Palle Damborg virksomheden. Der er i dag mere end 80 ansatte, som råder over 26.000 m2 produktionsareal, lager og administration.

Tag med en tur rundt i de enorme arealer og oplev den imponerende virksomhed!

Deltagergebyr: Gratis arrangement. Kun for IDA Medlemmer.
 
SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

>>>VIGTIGT<<<
Begrænset antal pladser:
Er du blevet tilmeldt arrangementet, men kan ikke deltage alligevel, er det vigtigt at du giver besked til mødetilmelding på tlf. 33 18 48 18. Så står arrangør ikke med bespisning til flere end der er tilmeldt. Samtidig kan den næste på ventelisten nå at blive tilmeldt.

 

Praktisk Info

Hvor

Jysk Display

Morsøvej 1

8800 Viborg


Hvornår

Tirsdag d. 27. november 2012

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Tilmeldingsfrist

22. november 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

10


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

994590


Arrangør

IDA Vestjylland