Arrangement

Besøg IBC Innovationsfabrikken i Kolding til spisning, to foredrag, afslut med IDA generalforsamling

Dette års generalforsamling kombineres med mulighed for at vælge mellem to spændende indlæg fra IBCs dygtige undervisere (enten om innovationslab eller om virtuelle møder). Der vil desuden blive serveret buffet.

Kolding

Tirsdag d. 25. februar 2014

Kl. 17:30 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Dette års generalforsamling kombineres med mulighed for at vælge mellem to spændende indlæg fra IBCs dygtige undervisere (enten om innovationslab eller om virtuelle møder). Der vil desuden blive serveret buffet.

Generalforsamlingen for Trekantafdelingen afholdes i år hos IBC innovationsfabrikken i Kolding. Den gamle Gori bygning er nu blevet lavet om til innovationsfabrikken, som IBC bruger til efteruddannelse af bl.a. ingeniører.

VIGTIGT!
Dette arrangement inkluderer spisning samt valg mellem to spændende foredrag. Hvis du kun ønsker at deltage i generalforsamlingen skal du kun tilmelde dig generalforsamlingen på arrangementsnummer: 309862.

Dagens program

17.30 Spisning i kantinen (den ligger lige frem ved hovedindgangen). Der bliver serveret buffet og der vil være god mulighed for at netværke. Der serveres et styk drikkevare per person.

18.15 Vælg mellem to foredrag, angiv under tilmelding hvilket du ønsker at deltage i, beskrivelse kan ses i bunden.

A) Når innovation ikke er en teknisk udfordring v/ Jens Gamauf IBC Kurser

B) Digitale møder v/ Jesper Outsen IBA Kurser

19.15 generalforsamling

Forplejning
Der vil blive serveret kaffe til generalforsamlingen.

Relevante dokumenter findes nederst på siden til orientering og evt. print

 

Når innovation ikke er en teknisk udfordring v/ Jens Gamauf IBC Kurser

En stor og meget vigtig del af de indsatser der i dag lægges i arbejdet med innovation går på at håndtere tekniske udfordringer såsom hvordan vi bygger produktet, tilbuddet og funktioner eller produktionsoptimerer og arbejder med klassisk design. Typisk er vi fagligt set klædt på til at håndtere disse udfordringer, hvadenten vi er ingeniører, maskinarbejdere, læger, designere, lærere osv.

Men de fleste af os møder løbende udfordringer, der er for komplekse til at kunne håndteres med traditionelle, tekniske værktøjer. I dette oplæg går vi ind i disse udfordringer, der til tider kaldes wicked problems og taler om, hvordan discipliner som design thinking og adaptive leadership kan være et værdifuldt supplement til en teknisk tilgang til problemløsning.

Digitale møder v/ Jesper Outsen IBA Kurser

Er din organisation kommet godt i gang med at holde digitale møder? Ellers er tidspunktet det rette nu: Teknologien er billig og veludviklet, og det har aldrig været nemmere! Med dette oplæg får du inspiration til, hvordan du designer og tilrettelægger møder og seminarer, der foregår på nettet. Du får desuden viden om, hvordan du vælger teknologi og lægger en kanalstrategi for organisationens mødeaktivitet.

 

Praktisk Info

Hvor

Innovationsfabrikken

Birkemosevej 1

6000 Kolding


Hvornår

Tirsdag d. 25. februar 2014

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

250 kr.

Medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Studiemedlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

23. februar 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

90


Tilvalg

ledsager

300 kr.

A) Innovationslab, 3d prototyper til brug i produktudviklingen

0 kr.

B) Virtuelle møder

0 kr.

Arrangementsnr.

309868


Arrangør

Trekantafdeling, IDA Syd