Arrangement

Besøg på fremtidens vandværk i Truelsbjerg

Aarhus Afdelingen inviterer til et besøg på fremtidens vandværk beliggende i Truelsbjerg nord for Aarhus.

Aarhus N

Torsdag d. 28. maj 2015

Kl. 18:30 - 20:30

Gratis

 

Beskrivelse

I 2012 startede opførelsen af et nyt vandværk ved siden af det eksisterende vandværk ved Truelsbjerg, som det vurderes for omkostningstungt at renovere. Aarhus Vand afsatte godt 60 mio. kr. til projektet og vandværket blev sat i drift i efteråret 2014.

Det nye vandværk i Truelsbjerg er planlagt til at indgå som et af de blivende vandværker i den nordlige del af kommunen.

For at det nye vandværk kommer til at understøtte Aarhus Vands virksomhedsmål og for at udfordre tankerne om ’fremtidens vandværk’, har der været gennemført workshops med fokus på vandkvalitet, udførelse og arkitektur.

Det nye vandværk skal både i dag og om 20 – 30 år leve op til de krav, man vil stille til et velfungerende, nutidigt og fleksibelt vandværk. Derfor er der i projektet især fokus på tilpasningsdygtige løsninger, fleksibilitet i forhold til forandringer i forsyningsstrukturen og kravene til den leverede vandkvalitet.

Fremtidens vandværk i Truelsbjerg skal også fungere som Aarhus Vands forsknings- og forsøgsvandværk, hvor bl.a. nye teknologier kan afprøves.

Værket er ikke velegnet for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Arrangementet er gratis, men der vil blive opkrævet et "no show"-gebyr på 50 kr, hvis du udebliver eller ved afbud efter afmeldingsfristens udløb.

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Truelsbjerg Vandværk

Randersvej 440

8200 Aarhus N


Hvornår

Torsdag d. 28. maj 2015

Kl. 18:30 - 20:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

20. maj 2015 - kl. 07:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

314640


Arrangør

Aarhus Afdeling, IDA Østjylland