Arrangement

Besøg Skylab på DTU og få et samarbejde

Iværksætteri der bliver til noget, medbring dine eller din virksomheds ideer og visioner. DTU har her skabt et laboratorium for studerende og en åben dør til danske virksomheder.

Kgs Lyngby

Torsdag d. 13. november 2014

Kl. 17:00 - 20:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

DTU Skylab er en nyåbnet tværfaglig institution, for udvikling og iværksætteri, hvor studerende og virksomheder mødes. Værksteder og laboratorium stilles frit til rådighed sammen med lokaler til koncentreret arbejde og fordybelse, møder og ideskabelse, forelæsning og kurser, samt masser af socialt samvær. Stedet vi alle sammen kunne drømme om da vi læste. 

Introduktion, rundvisning, projektpræsentation og afsluttende dialog, vil give masser af indblik i opgaverne omkring at skabe et fælles iværksætter-rum og de utroligt mange muligheder der er til rådighed for de studerende, når viden og ressourcer koordineres.

Arrangementet er tænkt som en åben opfordring til virksomheder og ingeniører til at komme i kontakt med innovationsblæksprutten på DTU Skylab, åbne en dialog om ideer og om innovation generelt. Hvad er det vi kan, hvad er det der skal til. Har du lyst til at se eller gense DTU og høre om hvordan det står til, er du også hjerteligt velkommen. Mere generelle spørgsmål om DTU er også velkommen 

17:00 Velkomst v. Skylab og rundvisning

18:30 Sandwich

19:00 Projekt-præsentation af studerende, efterfulgt af åben innovations dialog med lektor.

20:30 Afslutning 

Arrangementet er gratis for medlemmer af IDA Proces (medlemskab er gratis, så meld dig ind).     Parkering mellem Asmussens Allé og Nils Koppels Allé - den grønne stribe.

 

Praktisk Info

Hvor

DTU Bygn 373

Diplomvej

2800 Kgs Lyngby


Hvornår

Torsdag d. 13. november 2014

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Medlem

100 kr.

IDA Engineering Club

100 kr.

Tilmeldingsfrist

13. november 2014 - kl. 16:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

16


Arrangementsnr.

312129


Arrangør

IDA Proces