Arrangement

Besøg – Stauning veteran flyvermuseum

Skjern

Torsdag d. 13. september 2012

Kl. 13:00 - 15:00

Gratis

 

Beskrivelse

Seniorudvalget i Vestjylland indbyder til udflugt på Danmarks Flymuseum i Stauning. Museet kan byde på udstillinger, som er opdelt i 3 forskellige haller.

De to første haller er tildelt veteran-propelfly lige fra en kopi af Ellehammers fly fra 1906 til de danske KZ fly, hvoraf samtlige typer er repræsenteret.
 
Udover veteranflyene i de to haller står der forskellige jetmotorer fra ex-danske kampfly, masser af små modelfly og et cockpit, som er meget interessant at kigge på.
 
I den nye hal ligger Flyvevåbenmuseet, der åbnede i september 2006. Udstillingen byder på mange af Flyvevåbnets udfasede fly, men også Flyvevåbnets nuværende kampfly F-16 Fighting Falcon er udstillet.
 
Flyvevåbnets udstilling giver et godt indblik i den udvikling, Flyvevåbnet har været igennem, siden dets oprettelse i 1950.

Under besøget vil vi blive vist rundt af museets guide, som efter rundvisningen vil holde et oplæg om   flyvning og flyvemaskinernes opbygning samt svarer på spørgsmål.


Gratis arrangement.
Der er mulighed for at købe sig en forfriskning i flymuseets kiosk.

SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Danmarks Flymuseum

Lufthavnsvej 1

6900 Skjern


Hvornår

Torsdag d. 13. september 2012

Kl. 13:00 - 15:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Børn

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

03. september 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

30


Arrangementsnr.

995085


Arrangør

Seniorudvalg, IDA Vestjylland