Arrangement

Bio & Buffet "DIRCH" i Apollon, Struer

Struer

Fredag d. 09. september 2011

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Tag med IDA Holstebro i biografen og få en hyggelig aften. Vi starter med buffet og ser derefter den anmelderroste film om Dirch Passers liv.

Handling:
København i slutningen af 50´erne, et stort forventningsfuldt publikum stimler sammen ned ad Frederiksberg Allé. De skal i teatret, og der er især én de er kommet for at se: Dirch Passer.

Han er ikke meget mere end 30 år gammel, og allerede en myte. Med et blik, en enkelt replik har han publikum i sin hule hånd. Sammen med sin makker, sin sjæle ven, sin åndelige bror, Kjeld Petersen, er han på toppen af verden.
De lægger gader øde med deres stærkt symbiotiske og fantastiske timing i revyernes højborg - Stig Lommers farverige ABC scene. Alt hvad Dirch nogensinde har drømt om er virkelighed, han og Kjeld nyder livet som berømtheder til fulde. Endeløse byture, letlevende damer, og konstant arbejde.

Men i kulisserne lurer dæmonerne. Sceneskræk, druk, jalousi og spirende ambitioner om at spille seriøse roller kaster skygger i de to komikeres venskab. Snart er de skilt ad, og den konfliktsky, generte Dirch Passer må prøve at tage sit liv i egne skrøbelige hænder.
”Dirch” spænder over 3 årtier og er en episk og universel fortælling om et menneskes søgen efter meningen med livet. En hyldest til komikken, til latteren, til håbet, til Dirch Passers kæmpe befriende råb udover scenen der rev alt med sig, fik publikum til at glemme ensomheden og gjorde ham udødelig.

I hovedrollerne ses Nikolaj Lie Kaas, Lars Ranthe, Lars Brygmann og Laura Christensen.

Pris: Kr. 150,- for IDA Medlem. Kr. 200,- for 1 Ledsager. Kr. 250,- for ekstra ledsagere.

 

Praktisk Info

Hvor

Apollon Struer

Anlægsvej 4

7600 Struer


Hvornår

Fredag d. 09. september 2011

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Ledsager til medlem

200 kr.

Ledsager 2

250 kr.

Tilmeldingsfrist

09. september 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

124112


Arrangør

Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland