Arrangement

BIO: Divergent

Så er tiden kommet til at se den nye spændende fiktionsfilm Divergent, som på mange områder kan minde om Hunger Games.

Køge

Lørdag d. 12. april 2014

Kl. 16:30 - 21:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Inden filmen starter, mødes vi på Cafe Vanilla (ved siden af Køge Bio), hvor vi får noget dejligt at spise med et mellem glas øl eller sodavand. Efter maden serveres en kop kaffe, the eller kakao m/flødeskum. Herefter bryder vi op for at bevæge os over i biografen. Billetterne til filmen med tilhørende slikvoucher udleveres på cafeen. 

Filmen:
Vi befinder os i en fremtidig dystopisk verden, hvor samfundet er blevet opdelt i fem skarpt adskilte grupperinger, der hver især repræsenterer sine egne helt unikke egenskaber og dyder. Her skal teenagere vælge, om de ønsker at forblive i den gruppering, de er født i, eller om de ønsker at skifte til en anden – for resten af deres liv.

Da tiden kommer, træffer Tris Prior et valg, der overrasker alle omkring hende, hvorefter hun og de øvrige, som har valgt at skifte gruppering, nu bliver udsat for en ekstrem optagelsesproces. De gennemgår en række ekstreme fysiske og psykologiske testforløb, der har en dyb og uigenkaldelig indvirkning på dem alle.

Men Tris har en farlig hemmelighed, som hun vil blive dømt til døden for, hvis den slipper ud; hun er ”divergent” –- hvilket betyder, at hun ikke nødvendigvis kun passer ind i én specifik gruppering. Som Divergent finder Tris finder ud af, at en farlig konflikt er under opsejling blandt grupperingerne. Spørgsmålet er så, om Tris kan nå at stoppe den, inden det er for sent?

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Køge Bio

Torvet 17

4600 Køge

Cafe Vanilla - ved siden af Køge Bio, mødested før filmen


Hvornår

Lørdag d. 12. april 2014

Kl. 16:30 - 21:00


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Ledig

165 kr.

Medlem

165 kr.

Seniormedlem

165 kr.

Tilmeldingsfrist

09. april 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

46


Tilvalg

Ledsager

175 kr.

Arrangementsnr.

310349


Arrangør

Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland