Arrangement

Bladhuset ALLER - rundvisning + frokostbuffet

ALLERHUSET - rundvisning i det store bladhus + frokostbuffet i ALLERS egen kantine med udsigt til vandet

København V

Tirsdag d. 04. marts 2014

Kl. 13:00 - 15:30

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Kom med en tur på rundvisning i det store ALLER Bladhus.

Vi mødes kl. 13.00 i receptionen og går samlet ind og spiser en frokostbuffet i ALLER´s egen kantine, som ligger med udsigt til vandet. Efter frokost tager vores rundviser os rundt i huset, selve rundvisningen tager ca. 1,5 time.

Aller Huset er placeret på den nordlige spids af Havneholmen, lige bag det store shoppingcenter Fisketorvet, og ret tæt på Københavns centrum. Havneholmen er næsten helt omgivet af vand og er de seneste år blevet udviklet med en blanding af bolig- og erhvervsbyggeri. Huset ligger så tæt på vandet og med så besværlig adgang, at det under byggeriet var nødvendigt at etablere en midlertidig, kunstig ø ved spidsen af Havneholmen.

Masterplanen for området er tegnet er af det svenske arkitektfirma Wingårdh, og i overensstemmelse med lokalplanen indebærer den blandt andet, at alle bygninger får en skrå taghældning ind mod den centrale del af Havneholmen. Denne enkle idé er med til at binde de forskellige byggerier sammen i en helhed og sikrer en mere menneskelig skala ind mod den fælles adgangsvej, mens bygningerne får lov at rejse sig op i omkring otte etager ud mod vandet og udsigten.

Aller Husets placering dikterer grundformen – trekantet og med en meget spids 28 graders ‘stævn’ mod nord. De let buede facader, den trekantede plan og det skrå tag giver bygningen et sjældent dynamisk præg, og med vand langs de to længste facader er der tillige en glimrende udsigt over havneområdet fra næsten alle steder i huset.

Prisen er incl. buffet og drikkevarer.

Max. 1 ledsager pr. medlem.

Ved tilmelding bedes man opgive navnet på evt. ledsager, da der på forhånd skal laves adgangskort til hver enkelt deltager. Kan mailes til arrangør Ole Søeberg på osoeberg@mail.dk

N.B ! Det er ikke muligt at parkere hos ALLER.

 

Praktisk Info

Hvor

Aller Media

Havneholmen 33

1561 København V


Hvornår

Tirsdag d. 04. marts 2014

Kl. 13:00 - 15:30


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

20. februar 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

26


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

308821


Arrangør

Furesø-Egedal Afdeling, IDA Nordsjælland