Arrangement

Blandt Originaler og andet godtfolk.

Få andre end Per Hansen, tidligere Journalist og programmedarbejder ved TV MidtVest, har formået at komme så tæt på originaler og skæve eksistenser, at de har kunnet skabe dybt personlige og livsbekræftende TV-portrætter af dem.

Roslev

Tirsdag d. 25. november 2014

Kl. 19:00 - 22:00

Gratis

 

Beskrivelse

Gennem mere end 20 år har journalist Per Hansen lavet TV portrætter af herlige jyder. Nu tager han landet rundt og fortæller om disse herlige personligheder og viser filmklip med dem.
 
Det er foredraget, som kalder på smilet og latteren, men også eftertænksomheden. Per Hansen fortæller og viser filmklip med skæve personligheder, som han har mødt på sin vej og lavet TV programmer med. Vi stifter bekendtskab med Marie Bjerregaard i Vedersø. Marie var meget troende, og en  kvinde, der virkelig kunne sætte ord på livsglæden. Vi møder også manden, der boede mutters alene i en høstak, men ham kunne man nu godt blive klogere af at snakke med. Vi ser smukke filmklip  fra Thy, hvor vi også møder Thy boere, der både spiller mundharpe og fortæller underfundigt om, hvorledes de ser på os – øvrige – danskere i almindelighed. Vi møder også Anne og Arne, der driver et lille landsted med grise, får, høns og køer, og hvor sidstnævnte stadig håndmalkes. Anne og Arne kan virkelig få smilet – og glæden – frem, når de fortæller.
 
Foredraget holdes i Glyngøre – i Jamos gamle hovedbygning  - hvor vi har lånt det halvcirkelformede konferencerum til arrangementet. 
 
 

Praktisk Info

Hvor

Jamohuset

Elmevej 8 Glyngøre

7870 Roslev


Hvornår

Tirsdag d. 25. november 2014

Kl. 19:00 - 22:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

23. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

37


Tilvalg

Ledsagere

50 kr.

Arrangementsnr.

312646


Arrangør

Seniorudvalg, IDA Vestjylland