Arrangement

Bliv Scrum Master med mulighed for international certificering igennem Scrum.org

Et kompetencegivende kursus til SCRUM Master. Vi tilbyder et kursus der afvikles som 4 ”gå hjem møder”. Afvikles til en yderst attraktiv pris og en enestående chance for at blive uddannet SCRUM Master med mulighed for int. certificering igennem Scrum.org

Onsdag d. 23. april 2014

Kl. 17:30 - 21:00

Fra 7.000 kr.

 

Beskrivelse

Bliv Scrum Master med mulighed for international certificering igennem Scrum.org

IDA Elektronik og IT-Gruppen Nordjylland i samarbejde med AN Group A/S

4 Aftener fra kl. 17.30-21.00, d. 23/4, 30/4, 8/5, 13/5

Kurset er for alle der ønsker at kunne drive en Scrum proces, hvad enten det er som projektleder, udvikler eller bare for den almindelig interesserede i den agile tilgang til projektledelse. Kurset henvender sig til både det offentlige og det private og vil have en bred tilgang, hvor der vil være fokus på hvordan Scrum kan bruges som generelt projektledelsesværktøj.

Deltagerne vil blive introduceret til de essentielle elementer i Scrum og hvad det vil sige at have rollen som Scrum Master, igennem teoretiske oplæg kombineret med praktiske øvelser og underviserens erfaring med implementering af Scrum. Efter kurset vil deltagerne kunne udbrede og kommunikere relevansen af Scrum, samt kunne initiere og arbejde med Scrum projekter i egen organisation.

Deltagerne vil blive certificeret Scrum Master fra AN Group A/S, samtidig med at man vil være i stand til at tage en international anerkendt certificering som Scrum Master igennem Scrum.org

Kursets indhold

D. 23/4

1. aften introduceres Scrum som koncept og tilhørende processer. Ligeledes gives der et indblik i de forskellige medarbejderroller og organisationsskultur, der er forbundet med at arbejde efter Scrum metoden.

D. 30/4

2. aften bliver deltagerne introduceret til hvordan man planlægger i Scrum, igennem Product og Sprint Backlog, Planning Poker, samt estimering igennem Story Points og tid.

D. 8/5

3. aften er der fokus på at give deltagerne et indblik i, og læring omkring, forskellige Scrum værktøjer såsom Scrum Boards, Burndown graf og Time boxing.

D. 13/5

Sidste aften vil deltagerne skulle afprøve det lærte igennem et omfattende Scrum spil, inden dagen sluttes af med at diskutere hvordan Scrum kan implementeres og hvilke resultater andre organisationer og virksomheder har opnået ved at bruge metoden.

Praktiske oplysninger

Pris: 7000 kr. inc. forplejning alle aftener

Underviser: Andreas Slavensky, Certificeret Scrum Master og direktør AN Group A/S

 

 

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

1. sal


Hvornår

Onsdag d. 23. april 2014

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

7.000 kr.

Firmamedlem

7.000 kr.

Medlem af arrangør

7.000 kr.

Ledig

7.000 kr.

Medlem

7.000 kr.

Seniormedlem

7.000 kr.

Studiemedlem

7.000 kr.

Tilmeldingsfrist

21. april 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

12


Arrangementsnr.

310382


Arrangør

Elektronik- og IT-Gruppen, IDA Nord