Arrangement

Brænd igennem

Bliv bedre til at få dit budskab igennem.

Middelfart

Fra mandag d. 23. september 2013. kl 10:30

Til tirsdag d. 24. september 2013. kl 15:30

Gratis

 

Beskrivelse

NEDENSTÅENDE KURSUS ER KUN FOR TILLIDSVALGTE

Personlig gennemslagskraft og kommunikationsfærdigheder er evner, som vi alle kan have glæde af både privat og ikke mindst i vores job. Det er vigtigt at kunne brænde klart og entydigt igennem, så budskabet bliver forstået af alle modtagere – uanset om der er mange eller få. Den gode nyhed i denne forbindelse er, at det ikke er færdigheder, vi er født med – det kan læres!
Formålet med dette kursus er primært at bevidstgøre dig om og lære dig de værktøjer, metoder og indsigter, der vil kunne udvikle og styrke dine evner til at brænde igennem som gennemslagskraftig kommunikator i både små og store forsamlinger.
Efter kurset er du blevet en meget bedre kommunikator!

Du vil forstå at anvende de rigtige virkemidler til at nå blandede målgrupper, hvad enten situationerne udspiller sig omkring et mødebord eller stående overfor en større forsamling.
Du vil lære at kunne bruge dig selv til at kommunikere med, med udgangspunkt i dine egne styrker og ressourcer. Samtidig vil du lære, hvordan du kan fange dine tilhøreres opmærksomhed ved at kunne kommunikere til og med alle sanser på modtagerens ”banehalvdel”. Du vil vide, at effektiv kommunikation handler om meget andet end om de ord, der kommer ud af din mund – og du vil lære at opbygge både dit indhold og din form i kommunikationen.
På dette kursus vil du få mulighed for at prøve teorierne af i praksis og gradvist udvikle dig som kommunikator i en tryg atmosfære.

Underviser: Claus Thomsen, Konsulentfirmaet Resonans

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Comwell Kongebrogården

Kongebrovej 63

5500 Middelfart


Hvornår

Fra mandag d. 23. september 2013. kl 10:30

Til tirsdag d. 24. september 2013. kl 15:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

16. september 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

15


Ledige pladser

4


Arrangementsnr.

307219


Arrangør

UPT, Tillidsrepræsentantuddannelsen (TRU)