Arrangement

Brænd igennem

Bliv bevidst om og lær dig de værktøjer, metoder og indsigter, der vil kunne udvikle og styrke dine evner til at brænde igennem i både små og store forsamlinger

Holte

Fra onsdag d. 21. maj 2014. kl 10:30

Til torsdag d. 22. maj 2014. kl 15:00

Gratis

 

Beskrivelse

NEDENSTÅENDE KURSUS ER KUN FOR TILLIDSVALGTE
Formål

Det er vigtigt at kunne brænde klart og entydigt igennem, så budskabet bliver forstået af alle modtagere – uanset om der er mange eller få. Den gode nyhed er, at det ikke er færdigheder, vi alle er født med – det kan læres! Vi kan alle styrke og udvikle vores evner til at brænde igennem.

Udbytte for dig
Du vil på kurset, i en tryg atmosfære, få muligheden for at træne og øve dig i de metoder, teknikker og indsigter, der vil gøre dig til en bedre kommunikator. Derfor skal du på kurset indstille dig på ”flere besøg på scenen”, hvor du får trænet dine færdigheder.

Vi vil tage udgangspunkt i dine styrker, og udbygge dine kompetencer metoder og færdigheder som fx:
– Retorik (taler, modtagere, situation) – Kommunikation til og med alle sanser – Involveringsteknikker – Kropssprog (øjenkontakt, gestik, mimik, bevægelse, stemme, smil, nærvær) – Energiskabere – Feedbackteknik – Effektiv spørgeteknik – og meget andet spændende!

Forberedelse
Forbered et kort oplæg af et emne som er relevant for dig – det kan være fagligt fra dit arbejde, TR eller fra noget helt andet. Det skal max varer 3. min. Derudover skal du forberede en kort præsentation om dig og dit TR-arbejde på max. 2 min.

Undervisningsform
En blanding af øvelser, træning og oplæg og masser dialog og aktiv deltagelse. På kurset vil du blive optaget på video, hvor alle deltagere får et USB-stik med hjem med egne oplæg.

Underviser
Signe Bonnén, Artefakt Kommunikation.

 

 


 

 

Praktisk Info

Hvor

Comwell Holte

Kongevejen 495A

2840 Holte


Hvornår

Fra onsdag d. 21. maj 2014. kl 10:30

Til torsdag d. 22. maj 2014. kl 15:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

06. maj 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

15


Ledige pladser

4


Arrangementsnr.

309016


Arrangør

UPT, Tillidsrepræsentantuddannelsen (TRU)