Arrangement

Bring mennesker fra tanke til handling - Inspirations aften

På denne gratis inspirationsaften får du indblik i Performance Coaching. Kom og oplev, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus, og få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet

Holte

Mandag d. 27. august 2018

Kl. 17:45 - 21:30

Gratis

 

Beskrivelse

IDA-selvstændig er glad for endnu en gang at tilbyde et arrangement med Acuity Worlds direktør Henrik Wenøe, som flere gange har været taler på IDAs konference ”Ledelse der styrker”.

Få det bedste frem i dine medarbejdere

I løbet af aftenen får du indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Den er et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at forbedre deres medarbejderes præstationsevne, så de bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater – både for dem selv og den organisation, de er en del af.

Acuity World arbejder ud fra et positivt udgangspunkt, hvilket vil sige, at vi starter der, hvor tingene allerede fungerer hos en person/gruppe i stedet for at grave i problemerne. Det betyder også, at vi tager udgangspunkt i nuet og målet, når vi arbejder med at implementere forandringer i grupper – både i teams og i større organisationer.

Acuity Worlds inspirationsaftener har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Personlig Coaching, Personligt Salg, Personlig Ledelse og Personlig Kommunikation og er en smagsprøve på Acuity Worlds uddannelse Personal Leadership Program – PLP™.

Program

  • Hvordan skaber du optimale betingelser for coaching?
  • Hvornår er coaching det rigtige værktøj?
  • Hvilket “Nu” giver det mening at arbejde fra, når du coacher?
  • Hvorfor får du ikke altid det, du ønsker dig?
  • Hvad skal der til for at kunne begynde at coache andre?

Målgruppe

Vores Acuity Evening om Personlig Coaching – PC™ er for dig, som gerne vil se og opleve, hvordan personlig coaching virker. Aftenen henvender sig især til dig, der arbejder professionelt inden for ledelse, salg eller marketing og andre professionelle personer, som ofte befinder sig i en situation, hvor de gerne vil kunne motivere både sig selv og andre til at opnå det bedste i arbejds- og privatlivet.

Underviser

Henrik Wenøe er Direktør og Cheftræner i Acuity World. Han er specialist inden for træning og coaching af ledere og sælgere og arbejder med personlig ledelse, personligt salg, coaching og kommunikation rettet mod topchefer og salgsfolk. Henrik har blandt andet arbejdet med Danske Capital, DSV, Danske Bank, Odense Kommune, Sønderborg Kommune, Fredericia Kommune, TDC, Logica, Haldor Topsøe, CP Kelco og Danica Pension.

Bemærkninger

Dørene åbnes klokken 17.45, hvor du kan få en kop kaffe eller te. Senere på aftenen bliver der serveret en sandwich, mens du har mulighed for at networke.

 

Praktisk Info

Hvor

Acuity World

Havarthivej 6

2840 Holte

Gode busser fra Holte station hvis du ikke er i bil


Hvornår

Mandag d. 27. august 2018

Kl. 17:45 - 21:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

25. august 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

9


Arrangementsnr.

326402


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Selvstændig