Arrangement

Bring Your Own Device

Torsdag d. 11. april 2013

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Vores privatliv er i voksende omfang præget af intelligente og mobile enheder, som hjælper med at finde vej, finde informationer om alt mellem himmel og jord, læse nyheder og kommunikere med familie, venner og mange andre. Og vi bruger selvfølgeligt vores smartphones og andre devices derhjemme, på farten og på ferien. Så vi vil naturligvis også bruge vores egne værktøjer på arbejdet, så det hele hænger sammen – på arbejdspladsen, derhjemme og på ferien.
 
På dette gå-hjem-møde behandler vi emnet BYOD (Bring Your Own Device). Vi ser på muligheder, på dagens teknikker, på de driftsmæssige aspekter og ikke mindst på de sikkerhedsmæssige udfordringer. Og vi hører om overvejelser og planer i en stor virksomhed, der vil åbne for medarbejdernes egne devices og samtidig opretholde en høj sikkerhed. 
 
Program

16.00 Indledning v/Jens Ramsbøl, IDA-IT
 
16.10 BOYD, nogle overvejelser v/Lars Hillerup, Region Midtjylland

BYOD vil give medarbejderne en mere fleksibel dagligdag - og IT-afdelingen en masse besvær. Eller er der også fordele for virksomheden?

I dagens første indlæg fokuserer vi på anvendelsen af BOYD – på fordele og ulemper. Vi ser også på de sikkerhedsmæssige udfordringer og gennemgår nogle væsentlige forholdsregler, hvis man ønsker at implementere en BYOD-løsning. Og vi ser på, hvordan en stor organisation har brugt og vil bruge de nye muligheder.

16.55 Pause

17.10 BYOD, nogle løsninger v/Kenneth Rosenkrantz, Dubex
 
I dagens andet indlæg gennemgår vi nogle af dagens teknologier til etablering af BYOD-løsninger. Vi berører også, hvordan en implementering kan planlægges, og vi ser på nogle områder, der er væsentlige for en succesfuld etablering. Endeligt videregiver vi et bud på nogle udviklingstrends: Hvordan ser verden ud de kommende år – på anvendelses- og på teknik-siden.

17.55 Spørgsmål og afslutning

Arrangører: Jens Ramsbøl og Niels Adler-Nissen, IDA-IT

Gratis deltagelse for IDA-IT og Dansk IT medlemmer.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 11. april 2013

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ekstern mødedeltager

250 kr.

Medlem

250 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.250 kr.

Tilmeldingsfrist

07. april 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

996249


Arrangør

IDA IT