Arrangement

Business Freedom, Ejer du din virksomhed, eller ejer den dig?

Er du iværksættere, ejerleder eller partner i en vækstvirksomhed, så kom og oplev internationalt anerkendte Business speaker og serie-entreprenør Eric Emeades på dette seminar sammen med den danske serie-iværksætter Thomas Rex Frederiksen.

Onsdag d. 04. februar 2015

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

For mange er en af de primære grunde til at blive selvstændig ønsket om frihed og selvbestemmelse. Ofte kommer den tidsmæssige og økonomiske frihed ikke så hurtigt, som vi havde håbet og for nogle kommer den aldrig. Den virksomhed vi stiftede ender med at eje os - og ikke omvendt. 4 ud af 5 virksomheder overlever ikke de første 5 år, og den ene der lykkedes må ofte kæmpe så hårdt og med så store familiemæssige, helbredsmæssige og andre ofre, at det ikke er det værd. Livet bør i stedet handle om FREEDOM - også når vi starter og driver vores virksomhed. 

Undervist med de største
Eric Edmeades er af verdens dygtigste og mest gavmilde undervisere og rollemodeller indenfor Business-skills og entreprenørskab. Han har undervist på Tony Robbins Business Mastery kurser og han har turneret sammen med Richard Branson for ganske nyligt.

Eric Edmeades har gjort det selv og ved, hvad han taler om. Han har stiftet, købt, merget og solgt en lang række virksomheder indenfor mange forskellige brancher og har både ejet et af Hollywoods mest succesfulde produktionsselskaber, rejseselskaber, produktionsvirksomheder, distributionsvirksomheder, fitnesscentre og mange flere. 

Eric har stor succes i dag som business-owner - ikke som CEO, men har også oplevet fiaskoer. Hans store ekspertise indenfor business og entreprenørskab, har gjort ham til en eftertragtet foredragsholder og business mentor, og vi er meget stolte over at kunne byde Eric tilbage til Danmark.

Testimonial

Erics metoder og læring har fundamentalt ændret den måde jeg tænker forretning på. Jeg har fået et nyt og helt anderledes paradigme at overveje tiltagene i og det vil få vidtrækkende konsekvenser for væksten af min forretning - og vigtigst af alt - for mit liv og for mit familieliv."

Brian Degn, ejerleder Motion Matters.

 

Thomas har arbejdet med de dygtigste undervisere og foredragsholdere fra Danmark og udlandet inden for alle afkroge af personlig lederskab og vækst. Han kender og forstår om nogen vigtigheden af at identificere personlige mål, definere sine værdier og det personlige lederskab - uanset om det handler om den mentale, sociale, fysiske, åndelige eller økonomiske vækst. 


Thomas har tidligere bl.a. stiftet Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North, og har investeret mange hundredetusinde kroner i uddannelse verden over hos nogle af verdens førende undervisere. Thomas er bl.a. Tony Robbins agent i Norden og medstifter og bestyrelsesformand for Elevate i Norge, ligesom Thomas står bag ELEVATE2015 - Nordens største konference for Personligt Lederskab, Business Mastery og selvudvikling. 


Testimonial

"Som entreprenuer har Rex en super spændende og lærerig historie og erfaring som vi alle kan lære af. Han er modig, åben og ærlig og skaber hurtigt en relation til sine tilhøre der på en tillidsvækkende måde flytter hans publikum og inspirerer med værktøjer til menneskers personlige lederskab.”


Rasmus Bagger, foredragsholder og performance coach


Det får du med hjem

-  Hvad dækker begrebet Business Freedom over, og hvad det ikke dækker over?
- The power of mini-exits. 
- Lær at administrere din tid bedre som iværksætter og ejerleder
- Kunsten at kunne outsource - hvordan får du skabt den samme tryghed og kontrol
- Hvordan får du kunden til at elske at købe fra dig - inception marketing
- Lær at spotte markedstrends og trusler - og vend dem til din fordel
- Hvordan opretholder du motivationen og undgår at forlade skuden lige inden succesen rammer
- Få et motivationsspark af to inspirereden og dedikerede undervisere

Målgruppe

- Iværksættere
- Ejerledere & partnere 
- Ledere i vækstvirksomheder
- Dig som går og drømmer om at springe ud som selvstændig
- Marketingansvarlige
- HR-ansvarlige i mindre og mellemstore virksomheder

Eric Edmeades er endvidere en af hovednavnene til dette års Elevate2015 i Danmark til november. Til dette foredrag giver Eric dig et indblik i, hvad du kan forvente dig! Sidste år var 700 mennesker ikke i tvivl - de fik forandret deres liv på en weekend. Hvis du ønsker at få de bedste undervisere og den bedste læring uden at skulle tage langt væk så er Elevate2015 stedet for dig.

Arrangementet tilbydes IDA Lederforums medlemmer til reduceret pris.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Speakersclub.

Der vil være gratis vand til deltagerne, men ingen forplejning.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 04. februar 2015

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Firmamedlem

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

IDA Engineering Club

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

395 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

395 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.395 kr.

Tilmeldingsfrist

24. februar 2015 - kl. 23:30


Antal pladser

100


Ledige pladser

1


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

313396


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden