Arrangement

Byggepladsbesøg på Godsbanearealet i Aalborg

Kom og oplev en byggeplads i funktion med pågående montage og installationsarbejde og hvorledes dette organiseres i praksis.

Aalborg

Mandag d. 14. oktober 2013

Kl. 10:00 - 12:00

Gratis

 

Beskrivelse

Vi har fået muligheden for at aflægge et besøg på byggepladsen ved Godsbanearealet i Aalborg. Her er entreprenørvirksomheden A. Enggaard A/S i færd med at bebygge et større område, som tidligere har været anvendt som godsterminal.

På byggepladsen er næsten alle fag repræsenteret, der pågår montage af elementer, installationsarbejde samt malerarbejde og grundbelægning er opstartet. Kom og oplev hvordan det hele koordineres og udføres i praksis, og få et afbræk fra din boglige hverdag. Man kan lære meget fra bøger, men et indblik i virkelighedens verden, kan også bidrage meget til din faglighed.

OBS: Hjelm og sikkerhedssko er påbudt, og det er dit eget ansvar at medbringe disse!

Vi mødes ved skurbyen syd for selve byggepladsen. Denne tilgås via Hjulmagervej og Kielersvej eller ad Dag Hammerskjølds Gade, til venstre efter City House og følg herefter skinnerne. Vær gerne punktlig med mødetidspunktet. Der indgår ingen forplejning i rundvisningen, og rundvisningen forventes at kunne afvikles i løbet af et par timer.

Vel mødt!

 

Praktisk Info

Hvor

Godsbanearealet v. Jyllandsgade

9000 Aalborg

Mødested ved skurbyen, syd for byggepladsen.


Hvornår

Mandag d. 14. oktober 2013

Kl. 10:00 - 12:00


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

13. oktober 2013 - kl. 02:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

15


Arrangementsnr.

308488


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord