Arrangement

Byggeriets nye aftaler 1 - Almindelige betingelser AB18

En kvik gennemgang af byggeriets nye standardvilkår AB18

København V

Torsdag d. 16. august 2018

Kl. 14:00 - 17:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDA Byg har valgt at lave række faglige juridiske møder og i den forbindelse indgået samarbejde med advokatfirmet Winsløw Advokatfirma v/ Advokat (L), Partner Trine Bøgelund-Kjær

Dagens tema er byggeriets nye standardvilkår AB18. På mødet gennemgås den nye AB 18 og særligt de væsentligste ændringer i forhold til AB 92. Gennemgangen er fokuseret på de ændringer, som man skal tage højde for i forbindelse med såvel udarbejdelse af udbud, tilbud og kontrakt som under selve udførelsesperioden.

På mødet vil der blive berørt emner som entreprenørprojektering, planlægning af udførelse, tid og økonomi, kvalitetssikring og mangler, betaling og sikkerhed, ændringer i arbejdet, relevante frister for parterne og tvisteløsningsmuligheder mv.

Mødets formål er at give deltagerne en indføring i de væsentligste ændringer i AB 18, og som fraviger fra de kendte regler i AB 92. Deltagerne vil blive klædt bedre på til at håndtere de kommende kontraktforhandlinger med de nye vilkår og til at håndtere anvendelsen af de nye vilkår undervejs gennem en entreprisesag. Deltagerne vil ligeledes få indsigt i mulighederne for tvisteløsning efter de nye vilkår.

Deltagerkredsen vil være bygherre, rådgivende ingeniører, entreprenører, leverandører som beskæftiger sig professionelt med byggeri og anlæg.

Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål og drøfte erfaringer fra egen praksis

For at få bedste udbytte af dagens møde forudsættes at mødedeltagerne har en smule indsigt i AB18 og ABR18 og kender til indgåelse af rådgiveraftale og/eller entreprisekontrakter samt gerne erfaring med aflevering af entrepriser ved afleveringsforretning.

Deltagerprisen dækker deltagelse i mødet samt kaffe og forfriskninger. Ved udeblivelse fra mødet opkræves efterfølgende et gebyr på 200,- kr.

Kontaktperson er næstformand i IDA BYG Lisbeth Dahl Jørgensen tlf 42501664. Skriv evt. sms ved forsinkelse.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 16. august 2018

Kl. 14:00 - 17:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

500 kr.

Tilmeldingsfrist

13. august 2018 - kl. 12:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

2


Tilvalg

Ej mødt

200 kr.

Arrangementsnr.

327352


Arrangør

IDA Byg


Medarrangører

IDA Byg

IDA Sjælland

ManifiQue, IDA Sjælland