Arrangement

C++ er blevet ++ til C++11 – Hvad nu?

Kom og hør om de nyeste programmeringskoncepter, der er indført i sproget C++ ifm. udgivelsen af standarden C++11.

Aarhus N

Onsdag d. 06. maj 2015

Kl. 15:00 - 17:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Endelig, vil nogen sige, er der kommet en opdatering til C++, selv om den egentlig har været her nogle år. Andre sprog som C# har været udsat for mange opdateringer, der presses igennem, hvorimod C++'s omfang, historik og demokratiske vedtagelsesform medfører en noget mere langsommelig udbredelse, hviket også skyldes de mange forskellige compilere, der skal understøtte de nye sprogkoncepter. Konsekvensen har derfor været at sproget har stået i "stampe" i længere tid. Så det store spørgsmål er nu; hvad har vi fået ud af ventetiden?

I dette foredrag ser vi på et udvalg af de forskellge nyheder i C++11. Det er ligefra tiltag, der er foretaget for at gøre sproget mere tilgængeligt for den "almene" bruger (intitalisering, lambdas mm.) til forbedringer ifm. Library-udvikling generelt (atomics, moving concept, rvalues/lvalues, variadic templates, literals mm.) Derudover i den mere generelle kategoi, er der endelig kommet understøttelse for concurrency, hvor der er introduceret tråde, låse, synkronisering og futures.

Foredraget er en blanding af konceptuelle forklaringer og kodeeksempler, men med fokus på koden. Udbyttet forventes derfor at være, en indsigt i en række emner, som man let vil kunne komme igang med blandt andet vha. de viste eksempler og medfølgende referencer.

Foredragsholder: Søren Hansen, der er lektor på Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet. Søren underviser bl.a. i avancerede programmeringskoncepter i C++.

Sted: Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N.

 
 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet

Finlandsgade 22

8200 Aarhus N

235E


Hvornår

Onsdag d. 06. maj 2015

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

04. maj 2015 - kl. 23:00


Antal pladser

70


Ledige pladser

6


Arrangementsnr.

313247


Arrangør

IDA Embedded