Arrangement

Causeri med professor Dominique Bouchet

Odense C

Onsdag d. 06. marts 2013

Kl. 17:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse


Causeri med professor Dominique Bouchet

Dominique Bouchet, SDU, giver en times causeri om hvorfor og hvordan tage hensyn til, hvad der foregår i samfundet i disse år, når man er ingeniør.

Der bydes på øl/vand, og bagefter er der årsmøde for Bygningsteknisk Gruppe Fyn. Tilmelding til årsmøde på arr.nr. 996962.

Deltagelse er gratis, men det er nødvendigt at tilmelde sig både årsmøde og foredrag. Sidste tilmelding 4. marts.

”Vi som samfund står overfor et tilpasnings- eller videreudviklingsproblem. Vi har rigelige af tilpasningsmuligheder i form af viden: viden til at analysere situationen, viden til at definere problemer og identificere muligheder, viden til at fremstille nye tekniske løsningsforslag, viden til at foreslå nye organisationsformer, som er bedre egnede til at løse de nye opgaver. Det er ikke viden, der mangler. Det, der mangler, er vores fælles evne til at kombinere vore forskellige tilgange til problemet – (eller til udfordringen om man vil), på en sådan måde, at vi bliver i stand til at benytte os af netop den viden – og de kompetencer vi har – til sikring af livskvaliteten i fremtiden.”

 

 

Dominique Bouchet er professor i marketing - i « fortløbende markedsforståelse », som han foretrækker at kalde det - på Syddansk Universitet i Odense. Hans speciale er forandringer og kulturelle forskelle i organisationer og samfund. Han baserer sin forskning på en tæt kontakt til virksomheder og organisationer og deres praksis, samt på et tværfagligt teoretisk grundlag. I 2007 fik Dominique Bouchet tildelt Danmarks Magisterforenings forskningspris for netop grænseroverskridende forskning. Dominique Bouchet besidder evnen til at forklare komplicerede fænomener på en måde, der har ladet hans foredrag og artikler trænge ud i kredse, der ikke ellers læser akademiske artikler og bøger. Bouchet er født og uddannet i Paris som økonom og som sociolog, dansk gift i 40 år, og har nu været professor på Syddansk Universitet i Odense i 30 år.  Dominique Bouchet er også meget brugt som konsulent og oplægsholder for såvel nationale som internationale virksomheder og organisationer. http://bouchet.dk

 

 

"Dominique Bouchet, doktoren, licentiaten og professoren, der afliver enhver myte om, at sådan nogle skulle være kedelige."  Pressen

 

 

Praktisk Info

Hvor

Stjerneskibet

Havnegade 29

5000 Odense C


Hvornår

Onsdag d. 06. marts 2013

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

06. marts 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

25


Arrangementsnr.

996960


Arrangør

Bygningsteknisk Gruppe, IDA Fyn