Arrangement

Cirkulær økonomi i byggeri og byudvikling

Temadagen sætter fokus på, hvorledes Cirkulær Økonomi kan kombineres med byggeri og byudvikling. Hvad vil begrebet Cirkulær Økonomi konkret sige for beslutningerne i planlægnings- og anlægsfaserne? Hvor langt er vi? Hvad findes der af gode eksempler?

Kolding

Tirsdag d. 27. november 2018

Kl. 09:30 - 17:30

600 kr.

 

Beskrivelse

Temadagen sætter fokus på, hvorledes Cirkulær Økonomi kan kombineres med byggeri og byudvikling. Hvad vil begrebet Cirkulær Økonomi konkret sige for beslutningerne i planlægnings- og anlægsfaserne? Hvor langt er vi? Hvad findes der af gode eksempler? Hvad betyder cirkulær økonomi for erhvervslivet? Hvilke forretningsmodeller skal bringes i spil?

Vi har inviteret en række frontløbere indenfor området fra Holland og Danmark, som vil udfolde, perspektivere og konkretisere Cirkulær Økonomi i forbindelse med byggeri og byudvikling. Key note speakeren er Sabine Oberhuber fra ’turntoo’ (NL), som er et af verdens førende konsulentfirmaer inden for udvikling af cirkulær økonomi og nye forretningsmodeller. Sabine Oberhuber er bl.a. medforfatter til bogen Material Matters.

Kolding arbejder aktuelt med byudviklingsprojektet Marina City, der ønskes udviklet som et eksempelområde på Cirkulær Økonomi inden for byggeri og anlæg. Dette projekt, og byens generelle ambition om at udvikle sig som cirkulær kommune, præsenteres også på temadagen.

Læs mere om programmet her: http://fbbb.dk/arrangementer#7751

Prisen for deltagelse er 750 kr. ex moms.

Tilmelding foregår direkte til Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger.

IDA Byg er medarrangør på markedsføring af dette arrangement. 

Praktisk Info

Hvor

KUC Kolding

Ågade 27

6000 Kolding


Hvornår

Tirsdag d. 27. november 2018

Kl. 09:30 - 17:30


Pris

Firmamedlem

600 kr.

Medlem af arrangør

600 kr.

Ledig

600 kr.

Medlem

600 kr.

Seniormedlem

600 kr.

Studiemedlem

600 kr.

Tilmeldingsfrist

26. november 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

9


Tilvalg

ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

329015


Arrangør

IDA Byg