Arrangement

Cognos workshop

Kom og lær hvordan du kan skabe værdi for dig selv og din kommende arbejdsgiver ved at hjælp af Business intelligence. Du vil lære at forstå konceptet "Business Intelligence" og prøve kræfter med værktøjet Cognos.

Kongens Lyngby

Tirsdag d. 04. marts 2014

Kl. 17:30 - 21:00

Fra 40 kr.

 

Beskrivelse

Lær hvordan en organisation kan tage bedre og smartere forretningsbeslutninger hurtigere med business intelligence (BI). Nye løsninger fra IBM tager BI til et helt nyt niveau der giver bredere analytiske evner, der beskæftiger sig med: “ Hvem har behov for hvilke data, I hvilket format, og hvad giver det af muligheder?”. I dette seminar vil du få hands-on erfaring som vil gøre dig i stand til at kunne begynde at adressere de mest presserende BI behov næsten øjeblikkeligt, med muligheden for problemfrit at skalere din løsning over tid til at imødekomme fremtidige krav. IBM business intelligence-produkter er designet til at integrere med hinanden og med mange tredjeparts løsninger, herunder ledende store dataplatforme hvilket betyder at der er tale om alsidige løsninger der har relevans for stortset alle forretninger. 

På eventet vil du få en introduktion til IBM Cognos, der er en industri standard indenfor business intelligence, Data analyse og visualisering og strategiledelse, for at få mere information omkring Cognos gå ind her: 

http://www-01.ibm.com/software/analytics/cognos/index.html. 

For at få det maksimale ud af eventet kan du kan på forhånd hente Cognos på følgende link:

https://www.analyticszone.com/homepage/web/displayMarketplacePage.action#catalog/assets_cognos_insight 

Kompetencer indenfor Business Intelligence og Cognos er nøgle konceptet I det nutidige, og fremtidige erhvervsliv, og kompetencer på området vil give dig en kompetitiv fordel I forhold til at søge studiejobs, og levere state of the art performance I din fremtidige akademiske karriere og professionelle liv.

 

Praktisk Info

Hvor

DTU - Bygning 101

Anker Engelunds Vej 1

2800 Kongens Lyngby

SXX


Hvornår

Tirsdag d. 04. marts 2014

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Studiemedlem

40 kr.

Tilmeldingsfrist

03. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

38


Tilvalg

Ledsager

80 kr.

Arrangementsnr.

309740


Arrangør

Kurser for studerende


Medarrangører

IDA Young Professionals